ZARA za proljeće 2022: Baš sve će biti zeleno!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 02.02.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Boje nam se vraćaju u velikom stilu, ovog proljeća aš sve će biti zeleno, a to najbolje potvrđuje nova kolekcija superpopularne i sveprisutne Zare

Zara nam je potvrdila ono što smo već znali - ovog proljeća boje se bude kao nikad prije, pred nama je sezona u kojoj će baš sve oživjeti! Potvrđuju to noviteti na Zarinim policama, nosit će se i ružičasta i žuta i plava, ali u prvom će planu biti... sve nijanse zelene!

Zara

Zara

I to od onih fluoroscentnih tonova preko svjetnih uzoraka u zelenom izdanju pa sve do vojničkih kaki nijansi.

Foto: Zara

Foto: Zara

Zelena boja krasi baš sve komade, a one najhrabrije fashionistice nosit će se od glave do pete. Zelene su i štikle i torbice, zelene su haljine s razigranim uzorcima, zelene su i košulje i majice dugih rukava i obožavane bomber jakne.

Zara

Zara

Ovaj veliki trend 'namirisala' je i hrvatska influenserica Ella Dvornik, koja nam je jučer pokazala da je zeleni kaput možda i najbolja ideja za ugodan i stylish prijelaz iz zime u proljeće.

Zara

Zara

Ako želite na pravi način osvježiti garderobu i dočekati proljeće i prije njegovog službenog starta, zaigrajte na različite nijanse zelene i uživajte u dobroj modi!


VIŠE O TEMAMAzelena bojaZarahaljinemajiceženske hlačebomber jaknekošulje
Povezano