Tri greške koje ubijaju njegove osjećaje prema tebi

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 03.02.2020.

0

Ilustracija. Foto: Intimately Beckham

Ilustracija. Foto: Intimately Beckham

Na početku novog odnosa brojne su žene sklone previše se truditi i napraviti sve što mogu kako bi veza potrajala, ali u toj fazi često rade i tri greške

Da bi nova romansa prerasla u dug i, što je najvažnije, sretan savez, ne pravite greške koje doslovno ubijaju njegovu privlačnost prema vama:

1. Ne možete biti same

Između želje za vezom i grčevitog traženja novog partnera velika je razlika. Dakle, one djevojke koje se navuku na muškarca doslovno nakon prvog sastanka, uporno tražeći svu njegovu pažnju, odmah izazivaju kod muškaraca jedan refleks - da pobjegnu bez osvrtanja. Pokažite da se možete sjajno provesti bez njega.

2. Muškarac je središte vašeg života

Ova je točka na neki način povezana s prvom, što još jednom dokazuje koliko je važno živjeti pun, zanimljiv život, a to u potpunosti možete same. Ne treba vam muškarac da biste bile sretne. One djevojke koje samo razmišljaju o svom dečku, odriču se svih svojih prijatelja i interesa kako bi gledale nogomet s njim / odlazile na mjesta koje ne vole / odlazile na poslovna putovanja itd., brzo gube atraktivnost. Znajte: svaka zrela osoba želi biti ponosna na vas, vidjeti cjelovitu ličnost pored sebe, a ne vlastitu blijedu sjenu.

3. Očekujete da vas muškarac usreći

Zapamtite: Muškarac će vas učiniti sretnom samo ako ste i sami već dovoljno sretni. Ako niste, on će samo pojačati vaš osjećaj nezadovoljstva. Samo vaše vlastito zadovoljstvo  i radost mogu privući dobrog partnera u vaš život. Ne trebate imati prevelika očekivanja od svog partnera - ovo je put do nigdje, provjereno.


VIŠE O TEMAMAljubav i vezešto muškarci vole
Povezano