5 beauty & make-up ideja koje muškarci ne vole

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 18.09.2020.

0

Foto: Terry Richardson, Tom Ford

Foto: Terry Richardson, Tom Ford

Ponekad djevojke zaborave jednu od najvažnijih uobičajenih istina o šminkanju - manje je više. S nekim tretmanima ne treba pretjerivati.

Prikupili smo za vas pet beauty grešaka koje mogu preplašiti i najhrabrijeg frajera!

1. Pretjerano kontrastni ombre

Sama ova tehnika bojanja izgleda vrlo prirodno i seksi, ali njezinu provedbu treba povjeriti iskusnom frizeru. U suprotnom, mogli biste dobiti ovakvu reakciju:

"Moja djevojka je brineta. Jednom sam otišao na službeno putovanje, a kad sam se vratio, umjesto nje pronašao sam ... zebru! Odnosno, dio kose ostao joj je isti, dok je donja polovica bila potpuno svijetla. Razumijem da me htjela iznenaditi, ali ne mogu reći da je iznenađenje bilo ugodno. Molim te, nemoj to raditi!"- Mihael, 37 godina.

2. Agresivno konturiranje

Čak je i "kraljica konturiranja" Kim Kardashian priznala da ova tehnika ljepote ponekad izgleda previše pretenciozno i neprirodno.

3. Previše iscrtane obrve

Svi žele guste, luksuzne obrve, poput onih Care Delevingne ili Lily Collins, ali morate shvatiti da takve ne možete uzeti i „nacrtati“ ispočetka, izgledat ćete kao lik iz crtića. Nabavite profesionalnu paletu za obrve (uvijek se fokusirajte na svjetliju, prirodnu nijansu) i prozirni gel za fiksiranje - to je dovoljno da svoje obrve dovedete u red.

4. Preočite ekstenzije za trepavice

Bolje je kupiti maskaru za volumen i kliješta za uvijanje trepavica. Ekstenzije su dobar izbor samo za svečanije prilike, no nemojte s njima pretjerivati.

5. Francuska manikura na dugim noktima

Vremena se mijenjaju, a ono što se prije smatralo vrhuncem sofisticiranosti, danas se smatra ... nečim odbojnim. Takvi trendovi uključuju francusku manikuru na dugim noktima. Ako već volite izrazito duge nokte, birajte neke druge načine ukrašavanja.


VIŠE O TEMAMAšto muškarci voleesktenzije za trepavicefrancuska manikurakonturiranjeombreiscrtane obrve
Povezano