Evo kako do trendi ombré manikure u samo par koraka

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 22.04.2021.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Ombré manikura jedan je od vodećih beauty trendova, a sada ju možete kreirati i sami uz ovaj kratak video koji smo za vas izdvojili.

Ombré tehnika često se koristi za bojanje kose i postizanje trendi prijelaznog izgleda nijansi, no ona nije rezervirana samo za frizure, već i za atraktivne manikure. Predivni ombré nokti savršeni su za proljetne i ljetne mjesece, a vrlo lako ih možete kreirati sami, bez odlaska kozmetičaru i to s bilo kojim bojama i nijansama.

Započnite manikuru pravilnom pripremom noktiju - očistite ih te premažite baznim lakom za nokte u svijetloj ružičastoj nijansi. Zatim nanesite ostale nijanse na make-up spužvicu, pazeći na redoslijed; krenite od najsvjetlije prema najtamnijoj. Tapkajući, nježno ih nanesite na nokte, ponavljajući ovaj proces nekoliko puta, dok ne postignete željeni izgled. U nastavku pogledajte video za detaljnije upute i postanite pravi majstor ombré manikure.Sve što vam je potrebno za ovu manikuru je nekoliko lakova za nokte u različitim ružičastim nijansama te spužvica za nanošenje make-upa. Naravno, možete koristiti i druge boje služeći se istom tehnikom kako biste dobili upečatljiv gradijalni izgled. U svakom slučaju, s ovom trendi manikurom sigurno nećete pogriješiti!


VIŠE O TEMAMAmanikuranoktilakovi za nokteombre manikuravideovideo tutorial
Povezano