3 dana, 20 kolekcija, hrpa partyja: Počinje DFWZ!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.11.2012.

1

Dreft Fashion Week Zagreb

Dreft Fashion Week Zagreb

Večeras u Hypo centru na Slavonskoj aveniji 6 počinje Dreft Fashion Week Zagreb za proljeće/ljeto 2013.

Najdugovječnije i jedino internacionalno modno događanje u Hrvatskoj danas otvara vrata svim uzvanicima, a pred nama su 3 revijalna dana s 20 kolekcija te partyji i raznolik popratni program.

Čast da svojom revijom otvori zagrebački tjedan mode pripala je hvarskom dizajneru Toniju Ricu koji kao i uvijek priprema pravi spektakl za sve prisutne, a revijalni dio nastavlja se goščom iz Beča Evom Poleschinski, Ugg Australiom i Zjenom Glamočanin. Drugi dio otvorit će pobjednik Dreft Next Generation natječaja Manuel Maligec, a slijede ga Nino Bollag s pariškog Fashion Weeka i miljenica zagrebačkog wannabe jet-seta - Kristina Burja sa svojom modnom markom Krie Design.

After party je u Hyplazi u Hypo centru. Petak započinje revijama aktualnih kolekcija modnih kuća Sisley i Benetton, nastavlja se gostima s berlinskog Fashion Weeka Superated kojeg slijede omiljeni dizajner nakita Josipe Lisac Mladen Grubić, Aba te londonski dizajner Steven Tai. After party održat će se u Hemingway baru, Tuškanac 1.

Zadnjeg dana očekujte pravu invaziju hrvatskog dizajna. Na rasporedu su Iva Karačić, Iggy Popović Atelier, Natalija Smogor, Lucija Myšičkova, Ana Kujundžić, gošća iz Londona Ada Zanditon te grand finale u režiji Ivane Popović.


VIŠE O TEMAMADreft Fashion WeekZagreb Fashion WeekToni RicoDreft Next GenerationManuel MaligecKristina Burja Mladen GrubićAda ZanditonNino Bollag
Povezano