Hrvatski dizajn na Kvatriću: Otvoren Concept store All faces

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.11.2016.

110

Concept store All faces

Concept store All faces

Svoja je vrata na Kvaternikovom trgu svečano otvorio Concept store All faces Zagreb, osnovan s ciljem promicanja hrvatskog dizajna

Idejni osnivač Concept storea All faces, Iva Tuđa, dugogodišnji je akter hrvatske modne scene, te je sa svojim iskustvom kako u modi tako i u drugim oblicima umjetničkog i medijskog izražavanja osmislia projekt s ciljem dugoročnog samoodržavanja koncepta te zapošljavanja ljudkih resursa u dućanima.
Projekt je u Zagreb došao iz Istre. All faces store u Puli, u turističkom resortu Punta Verudela, uspješno predstavlja i prodaje radove hrvatskih dizajnera i brandova kao što su Tara Fashion, L-nk, Iva Tuđa torbe, Kruno Jendrijev, Laardesign, Grubić design  Farrah Floyd, Alique Tricot, Jo-Jo design , Sexy Plexy  Natali nakit, Ivan Midžić te kultni francuski brend naočala See Concept.
Potaknuta dobrim reakcijama i poslovanjem na moru, Iva Tuđa je odlučila okupiti dizajnere na jednom mjestu te otvoriti dućan istog koncepta i u Zagrebu, u Nemčićevoj ulici na Kvaternikovom trgu.

VIŠE O TEMAMAIva TuđaMladen GrubićKruno JendrijevFarrah FloydAlique TricotJo-Jo design
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se