Grubić design izvrsnom kampanjom slavi 35. rođendan

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.08.2022.

0

Foto: Goran Matijašec

Foto: Goran Matijašec

Grubić design slavi svoj 35. rođendan, a jubilarna kampanja kojom se obilježava ova važna obljetnica snimljena je na atraktivnim lokacijama Dubaija

Priča o uspomenama još jednom potvrđuje njihov svevremenski koncept, neopterećen modnim trendovima. Mladena i Petra Grubića više i od proslave jubileja, vesele konačan ishod i prve reakcije klijenata. Zadnjih nekoliko godina njihov nakit privukao je jednako žene i muškarce. Dogodila se potpuno nevidljiva linija, tako da će i ovu kolekciju birati i žene i muškarci.

Styling: Ola Suliman

Styling: Ola Suliman

Dugogodišnji prijatelji i suradnik brenda fotograf Goran Matijašec, snimio je kampanju. Dvoje mladih ljudi, na putovanjima povezao je upravo nakit. U skladu sa tradicijskim vrijednostima, bez tereta nasljeđa, kulture i nepisanih društvenih normi. Njihov stil je neobičan, a nakit je za njih odjevanje a ne dodatak... „Iznimno mi je drago da sam imao priliku snimiti ovaj jedinstven nakit povodom 35. godišnjice rada!“ izjavio je fotograf Matijašec.

Za ovu priču korišteni su različiti materijali: kovani medaljoni kao susret toplog mesinga i hladnog srebra, svježina plavog tirkiza i granule vulkanske lave, beskonačnost bisernih niski...

Make up / Hair: Sara Yunis

Make up / Hair: Sara Yunis

Uobičajene forme namjerno su odbačene pa ogrlica postaje šal, naušnice koje dolaze u paru potpuno su različite, ili se nosi samo jedna, na već prepoznatljive medaljone u obliku ratničkog štita dodani su dijelovi starih satova, tu su i replike okova sa starih ribarskih brodova, ali i prva muška naušnicu u obliku ribarske udice.

Modeli: Kristina Steis i Matthew Monday

Modeli: Kristina Steis i Matthew Monday

"U formama nespojivog dobili smo posebnost, a ono što smatramo  uspjehom u dizajnu nakita je i višestruka nosivost svakog pojedinog komada. Nakit koji smo izradili za ovu kolekciju donosi i uspomene sa naših putovanja, gdje u svakom gradu posjećujemo antikvarijate i buvljake...Za nas je ljeto radno, ali sa puno veselja donosimo nakit koji prati ritam grada!", rekli su dizajneri ovog jedinstvenog nakita, Mladen i Petar Grubić.


VIŠE O TEMAMAGrubić designnakithrvatska modaMladen GrubićPetar GrubićGoran Matijašec
Povezano