16. sezona Fashion Incubatora 30. rujna i 1. listopada

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.09.2016.

0

Najavna kampanja Fashion Incubatora

Najavna kampanja Fashion Incubatora

Portanova Fashion Incubator, najutjecajnije regionalno natjecanje za mlade i neafirmirane modne dizajnere, odličnom kampanjom GARAŽA najavljuje otvorenje ove modne sezone

Portanova Fashion Incubator, najutjecajnije regionalno natjecanje za mlade modne dizajnere, najavljuje novu 16. sezonu koja će se održati 30. rujna i 1. listopada u trgovačkom centru Portanova u Osijeku. Pet svježih modnih talenata borit će se za pobjedu i titulu "Najbolji mladi dizajner by Perwoll", koja sa sobom nosi nagradu od 10.000 kuna i pozivnicu za nastup na novom tjednu mode.
Tom prigodom organizatori lansiraju novu kampanju sezone naslova GARAŽA. "U kulturi mladih garaže su carstva kreativnosti. U njima se vježba s bendom, popravlja automobil ili bicikl, a u IT svijetu garaže su sinonim za inovatore, gerilu i mlade genijalce", kaže Nikola Beban, producent i kreativni voditelj PFI-evih vizuala.
"Ovako sagledana, GARAŽA je zona osobne stvaralače slobode, a upravo tako možemo opisati i Portanova Fashion Incubator – projekt koji daje slobodu mladim dizajnerima da u modi naprave nešto novo i svoje".Autorski tim kampanje čine Petra Mrša (fotografija), Petar Trbović (styling), Krešimir Grančarić (grafika), Žarko Kuvalja (video), Petra Sever (MUA), Luka Franjić (AK Models) I Anđela Vidić (making of video).
VIŠE O TEMAMAFashion IncubatorNikola Beban
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se