Zoran Mrvoš i Nestlé Purina za napuštene životinje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.03.2012.

8

Cro A Porter

Cro A Porter

U sklopu ovogodišnjeg Cro A Portera, koji se održava od 22. do 24. ožujka, na štandu Nestlé Purine & Dumovca premijerno će biti predstavljeni predmeti koje je dizajnirao Zoran Mrvoš

Dizajnerske majice, platnene torbe i broševi bit će karakteristične za Mrvošev dizajnerski potpis, a inspirirane su njegovom ljubavlju prema životinjama zbog koje je dizajner i udružio snage s Nestlé Purinom u promicanju udomljavanja napuštenih životinja.

Psi su mi jedini, uvjetno rečeno, luksuz u životu

Mrvoš, inače i sam veliki ljubitelj pasa, kaže kako mu je ljubav prema psima usađena još od djetinjstva. "Psi su mi jedini, uvjetno rečeno, luksuz u životu", kaže Zoran Mrvoš, koji je najavio kako će i sam nositi majice kreirane posebno za ovu prigodu te će i ubuduće podržavati akcije koje promiču udomljavanje napuštenih kućnih ljubimaca.
"Skloništa poput Dumovca prepuna su napuštenih kućnih ljubimaca. Mi u Purini prepoznali smo trud i volju azila da napuštenim kućnim ljubimcima pronađe novi dom te rado podupiremo njihove akcije. Drago nam je što je svake godine interes ljudi sve veći te azil iz godine u godinu udomljuje napuštene kućne ljubimce u sve većem broju", izjavila je Lara Nizić, predstavnica kompanije Nestlé za Purinu.

VIŠE O TEMAMAZoran MrvošCroAPorterNestle Purina azil DumovecLara Nizić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se