Zagrebački brand Amelie i Zoran Mrvoš udružili snage

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.04.2020.

0

Foto: Franjo Matković

Foto: Franjo Matković

Malo bolje upoznajte brand čiji su vlasnici supružnici Nataša i Nenad Šneller, a koji pod imenom Amelie postoji već 20 godina

Dosad je Amelie obuhvaćao dekorativan asortiman za dom te modu hrvatskih i talijanskih dizajnera, a dostupan je na tri lokacije u Amelie dućanima u Zagrebu: Jurišićeva 28. (kao ishodišna trgovina), Ilica 54 i trgovačkom centru Avenue Mall.
Novost je pojava modne linije Amelie koju potpisuje dizajner Zoran Mrvoš, a nastala je povezivanjem dugogodišnjeg iskustva u trgovini i modi s pažljivim osluškivanjem želja i potreba domaćih kupaca za dizajnerskim, modernim i atraktivnim odjevnim predmetima.


Zaštitno lice kampanje je Miroslava Bernat

Zaštitno lice kampanje je Miroslava Bernat

Modna linija Amelie usmjerena je na modernu, urbanu i samouvjerenu ženu koja prije svega zna što hoće.

Foto: Franjo Matković

Foto: Franjo Matković

Jedinstvenost u dizajnu ističe se kao odlika brenda pa će tako Amelie žena uspjeti spojiti nespojivo zahvaljujući artističkoj jednostavnosti koja će joj omogućiti da u istom trenutku bude u trendu i jedinstvena, neovisno o tome šeće li zagrebačkim Dolcem ili posjećuje likovnu izložbu.

Foto: Franjo Matković

Foto: Franjo Matković

Kako bi svim ženama u Hrvatskoj bila dostupna Amelie kolekcija proizašla je ideja o digitalizaciji branda putem web shopa, za čiju je izradu i upravljanje zaslužan sin vlasnika, Vanja Šneller, kojemu je namjera formirati zaokruženu priču spajanjem doma i mode u jedinstveni brand te se tako proširiti u domove i ormare diljem Hrvatske.

VIŠE O TEMAMAAmelieZoran Mrvošhrvatska modaVanja ŠnellerNataša Šneller
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se