Znate li što povezuje splitsku Monturu i Vrata Venecije?

Piše: CroModa, Split, Zagreb
Objavljeno 16.05.2016.

0

S prošlosezonske Monture

S prošlosezonske Monture

Dok prve čelične grdosije plove Jadranom prema Veneciji, moda se još jače svezala za škverske prostore

Najvažniji splitski modni vikend sve nam je bliže (održat će se 28. i 29. svibnja), a kako smo vam već javili da će se Montura Split FD  ovaj put sljubiti s pravom proizvodnjom, dapače, čak teškom industrijom, jer će spektakl biti upriličen u jednoj proizvodnoj hali u Brorogradilištu Split, sada imamo najljepši povod da vas još jednom podsjetimo na ovaj event: Brodogradilište Split je započelo isporuku čeličnih brana koje će za podizanja plima spasiti Veneciju od potapanja.
"Svi se veselimo ovom poslu stoljeća kao i spašavanju predivne Venecije, stalo nam je do toga da škverani imaju pune ruke dobrog posla", kažu iz Monture.
Dok prve čelične grdosije plove Jadranom prema Veneciji, moda se još jače svezala za škverske prostore, a vrijedni škverani paze da modna pista, ovom prilikom sastavljana samo za Monturu bude jednako u funkciji ljepote kao što će biti i 'Vrata'. O ostalom lijepom dijelu Monture pobrinut će se dizajneri koji će svojim kolekcijama pokazati kako se odijevati ove lepršave modne sezone.

Organizator Monture Kanal5 obećao je bogatu modnu večer. Naime, kao što je poznato Montura se prve večeri u potpunosti predaje modi, pa će tako publika uživati u kreacijama značajnih, poznatih i nekih mladih dizajnera, kao što su: Modni studio Arileo, Modna kuća Mak, Buba Bu by Gorana Milaković, Callegari talijanska škola mode i dizajna, Ana Bo by Ana Bogdan, Ana Kujundžić, Karin design  by Katarina Cvitković, Eleonora Tomić, Ledenko. Kruno Jendrijev, Stolnik, Martina Felja i Zoran Aragović. A mnoge će zasigurno zaintrigirati i talijanski dizajner Alberto Cacciari koji uskoro u Splitu otvara svoj butik.

VIŠE O TEMAMAMonturaSplit Fashion DestinationAlberto CacciariProjekt MOSE
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se