Split Fashion Destination: Novo izdanje Monture 26. studenog

Piše: CroModa, Split, Zagreb
Objavljeno 21.11.2016.

0

Montura / Split Fashion Destination

Montura / Split Fashion Destination

Montura / Split Fashion Destination 2016. nastavak je modne priče koja je započela još 2000. kao projekt pod nazivom 'Revija obrtnika i poduzetnika – Montura'

Modna manifestacija Montura Split Fashion Destination za jesen/zimu 2016/2017. održat će se u Multimedijalnom kulturnom centru Split – u galeriji Doma mladih, u subotu 26. studenoga 2016. godine s početkom u 20 sati.
Direkcija je i ovom prilikom osigurala novi doživljaj mode u 'neotkrivenom' modnom prostoru gdje će svoje najnovije kreacije predstaviti Ana Kujundžić, Modni studio Arileo, modna kuća MAK, Eleonora Tomić, Callegari, Zoran Aragović, Marija Primorac, Ledenko, Identity by Igor Djuga, Buba Bu by Gorana Milaković i Anamarija Asanović.
Montura / Split Fashion Destination 2016. nastavak je modne priče koja je započela još 2000. godine kao projekt pod nazivom "Revija obrtnika i poduzetnika – Montura", a koja je i tada na splitsku modnu scenu uspješno dovela brojna hrvatska dizajnerska imena.

Montura se održava uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, Hrvatske gospodarske komore, Splitsko-dalmatinske županije i Udruženja obrtnika Split.

VIŠE O TEMAMAMonturaSplit Fashion DestinationEleonora TomićCallegariZoran AragovićMarija PrimoracArileo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se