Zbogom idealima: Chanel će ipak otvoriti online shop

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 01.04.2015.

0

Chanel

Chanel

Iako je Chanelov modni predsjednik donedavno tvrdio da 'Chanel morate probati ako ga želite nositi', čini se da pariška kuća ipak mijenja strategiju

Chanel je jedinstven po mnogočemu, između ostalog i po tome što je jedan od rijetkih velikih modnih brandova čiju odjeću ne možete kupiti online. "Mi prodajemo puno odjeće, Naši proizvodi su sofisticirani, da biste nosili Chanel - morate ga probati!", tvrdio je prije nekoliko godina Bruno Pavlovsky, predsjednik kultne pariške kuće.
No, vremena i pravila se mijenjaju, internet je svuda oko nas i nemoguće ga je ignorirati. Bruno Pavlovksy je tako sinoć potvrdio da će Chanel uskoro ipak zakoračiti u svijet internetske prodaje, piše WWD. "To je evolucija branda. Neki kupci katkad nemaju vremena za klasičnu kupovinu, i točno znaju što žele, tako da im moramo izaći u susret. Bit će to više svojevrstan online servis nego klasičan online shop", izjavio je Pavlovsky.

VIŠE O TEMAMAChanelBruno Pavlovksyonline shoppingmodna industrija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se