Zbog ove jednostavne vještine postat ćete ekstremno privlačni

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 27.01.2020.

0

Ilustracija. Alessandra Ambrossio. Foto: Pretty Ballerinas

Ilustracija. Alessandra Ambrossio. Foto: Pretty Ballerinas

Vjerojatno svi znate nekoga tko možda nema idealne proporcije tijela ni skladne crte lica, ali odiše privlačnošću

U čemu se nalazi tajna privlačnosti? Vjerovali ili ne, riječ je o jednostavnoj vještini koju svatko od nas može steći.
Tajna privlačnosti nalazi se u tome da znate istinski uživati u SVEMU što se dogodi u vašem životu, bilo da se radi o omiljenoj pjesmi koja se čuje iz taksija u prolazu ili šalici mirisnog čaja. Dobre vibracije brzo se šire, a svi žele biti dio njih.
Gledajte djecu - oni mogu pronaći sreću u elementarnim, čak i najbesmislenijim aktivnostima, a ako su uznemireni, ne ostaju dugo u tom stanju. To se zove lakoća življenja. Najatraktivnija kvaliteta koju može imati potencijalni partner je sposobnost iskrenog uživanja u životu.

Što ako ste jedan od onih sa čašom koja je poluprazna nego polupuna, a od svakodnevnog ranog buđenja vam je muka? Prvo, počnite se smiješiti, baš tako, bez razloga. Drugo, počnite primjećivati detalje koje obično ignorirate: miris cvjetajućeg jasmina, zbuk omiljene  pjesme, ukusna hrana koju ste skuhali... Tako ćete i sami biti sretniji, a i drugi će definitivno radije provoditi vrijeme s vama.

VIŠE O TEMAMAkako biti privlačanšto muškarci vole
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se