Zavirite u TEN22, novi zagrebački dnevni bar

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.11.2022.

0

Foto: Niko Goga

Foto: Niko Goga

Ideja mjesta na kojemu će se uživati nakon završenog radnog dana dolazi od tvorca zagrebačkog brenda Zagreb Social Club

Streetwear brand Zagreb Social Club koji već dvije godine ima svoj showroom na početku popularnog Zagreb Design Districta u Smičiklasovoj 22 jučer je otvorio vrata novog prostora, smještenog odmah ulaz do

TEN22

TEN22

"Otkako smo krenuli sa Zagreb Social Club pričom uvijek su nas pitali: 'A gdje je tu klub?' Odgovor na to pitanje je upravo naš novi projekt TEN22, zamišljen kao dnevni bar u kojem gosti mogu uživati u specialty kavi, koktelima i prvenstveno dobroj glazbi. Šta znači dnevni bar? Znači da nakon što završi radni dan mi počinjemo s našim popodnevnim programom koji traje do 22 sata, a sastoji se od najboljih domaćih i regionalnih DJ-a, isto tako gostujućih miksologa u suradnji s našim stalnim timom kojeg vodi Josipa Crneković” rekao je Ali Mirza Mulabegović, kreativni direktor projekta.

Foto: Niko Goga

Foto: Niko Goga

Interijer prostora potpisuje Jelka Margarita Bogdanić, a vizualni identitet Lada Kušec Deči. “Željeli smo naše dugogodišnje iskustvo u noćnom životu obogatiti s idejama mladih kreativaca i mislim da se to pokazala kao uspješna formula, jer smo dobili prostor koji je drugačiji i ne odaje dojam da je bar, već više opuštajuće mjesto za druženje, a upečatljiv vizualni identitet ga prati i obogaćuje” zaključuje Ali Mirza Mulabegović.

TEN22

TEN22

TEN22 na adresi Smičiklasova 22 otvoren je u prosincu od ponedjeljka do petka od 08:00 do 22:00 i subotom od 10:00-22:00.


VIŠE O TEMAMATEN22Zagreb Social Clubbarovi u ZagrebuAli Mirza MulabegovićJelka Margarita BogdanićLada Kušec Deči
Povezano