Zagreb Social Club otvorio je svoja vrata

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.10.2020.

0

Foto: Goran Perešin

Foto: Goran Perešin

Na adresi Smičiklasova 22 bit će njihov showroom, ali i mjesto gdje će se održavati kreativne i edukativne radionice, umjetničke izložbe te pop-up druženja

Zagreb je dobio novu zanimljivu modno-kulturno destinaciju na adresi Smičiklasova 22. Brend Zagreb Social Club napokon je otvorio vrata svog kreativnog prostora koji objedinjuje showroom, umjetničku galeriju i prostor gdje će se održavati različite kreativne radionice.

"Očekuje Vas prva serija izložbi koje organiziramo u suradnji s BECK’S pivom, izložbi gdje ćemo predstaviti rad mladih umjetnika, ali isto tako ti umjetnici će doraditi u svom stilu naše prepoznatljive maskirne jakne koje će ići na aukciju, a sam umjetnik bira da li će sredstva s aukcije ići za njegov budući projekt, da li će biti donacija nekoj humanitarnoj akciji ili nekome slabijeg imovinskog statusa. U suradnji s likovnjacima iz OMART Radionica organizirat ćemo kreativne i edukativne radionice za male i velike, a u planu su nam također i radionice samo za velike", izjavio je Ali Mirza Mulabegović, osnivač Zagreb Social Cluba.

Zagreb Social Club je nastao 2017. kao novi projekt Ali Mirze Mulabegovića, koji već stoji iza modnog branda younghearts.

Foto: Goran Perešin

Foto: Goran Perešin

Zagreb Social Club kreće od ideje da streetwear bez kulture, tj. zajednice je samo moda, te zato ima tri stupa kao temelj branda. Prvi stup je moda, drugi stup je kultura, a treći stup je zajednica gdje sudjeluju, ali i organiziraju humanitarne akcije.

Foto: Goran Perešin

Foto: Goran Perešin

Sve informacije o radionicama i radu Smičiklasove 22 možete pratiti putem službenog instagram profila Zagreb Social Club.


VIŠE O TEMAMAAli Mirza MulabegovićZagreb Social Club
Povezano