Zagreb Social Club predstavio proljetne komade

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.04.2022.

0

Foto: Dora Barker

Foto: Dora Barker

Zagreb Social Club predstavio je prve ovogodišnje proljetne komade, a glavni motiv cijele priče je detektiv Taco

Proljetna kolekcija brenda Zagreb Social Club ima zanimljiv motiv koji je odmak od njihove prepoznatljive reinterpretacije grba grada Zagreba.

Zagreb Social Club

Zagreb Social Club

"Secret Taco Society i detektiv Taco nastali su tijekom brojnih večera s prijateljima na kojima sam pripremao svoje omiljeno jelo - tacos. Budući da je to jelo koje je idealno za proljetne i ljetne dane bilo je logično da i zaživi na našim komadima iz proljetne kolekcije. Da nismo jedini koji dijele ljubav prema ovom meksičkom specijalitetu govori i činjenica da je veći dio kolekcije rasprodan u fazi prednarudžbe", rekao je Ali Mirza Mulabegović.

Osim Secret Taco Society majica dugih rukava i šilterica kolekcija donosi i upcycled prsluke na koje je apliciran slogan brenda "All Smiles Ahead".

Foto: Dora Barker

Foto: Dora Barker

"Kroz proljetni editorial smo željeli pokazati kako kombinirajući upcycled i vintage modu s baznim komadima možete imati kombinaciju za svaku priliku", zaključio je Ali Mirza.

Zagreb Social Club

Zagreb Social Club

U Zagreb Social Club showroomu na adresi Smičiklasova 22 osim nove proljetne kolekcije dostupna su također kimona i pidžame zagrebačkog brenda younghearts, te selekcija vintage denim jakni i košulja.


VIŠE O TEMAMAZagreb Social ClubAli Mirza Mulabegović
Povezano