Zara neodoljivom haljinom najavljuje veliki trend jeseni

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 27.08.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Ove jeseni sjajni, metalizirani komadi u velikom se stilu vraćaju u naše živote, a jednu haljinu koja savršeno slijedi ovaj veliki trend možete pronaći na policama Zare

Ljeto kalendarski još uvijek nije gotovo, ali po svemu sudeći vikend iza nas svojevrsna je 'točka na i' onom 'pravom', tropskom, klimatološkom ljetu. Slijedi osvježenje, a s njim stižu i neki novi komadi. I prijelazni i jesenski. Vrijeme je za totalno modni 'refresh' i neke nove trendove, a na listi onog što nas u nadolazećim tjednima i mjesecima čeka istaknutu poziciju zauzima jedan hit koji obično vežemo uz onaj blagdanski period godine.

Komadi srebrnoj sjaja vraćaju se u velikom stilu i krasit će sve što nosimo, od glave do pete, a jedan od najvećih hitova nedvojbeno će biti metalizirane haljine. Jedan primjerak koji se izvrsno uklapa u ovu priču čeka vas u Zari, u odjeljku s modnim novitetima koji nam donose dašak jeseni.

Zara

Zara

Midi haljina otkrivenih ramena s ravnim izrezom osvaja metaliziranom tkaninom (u Zari su to označili kao boju čelika), ali i nabranim detaljima te prorezom na donjem rubu straga.

Foto: Zara

Foto: Zara

Riječ je o savršenom komadu za stylish početak nove sezone, komadu koji već privlači veliki interes Zarinih obožavateljica. Cijena ovog hita inače iznosi 35,95 eura (270,87 kn).

Foto: Zara

Foto: Zara

Dakle, hot or not?


VIŠE O TEMAMAhaljineZaramidi haljine
Povezano