Zagrepčanka u čizmama koje će biti totalni zimski hit

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 19.11.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Još jedan izvstan styling stiže nam sa špice, a vi sami prosudite što je bolje - neodoljivi crni kaput ili čizme hit brenda Inuiki

Špicom su počele vladati zimske vibre, drugi je dio sezone, bar u klimatološkom smislu, u naše živote ušao u studenom, a mi uživamo u fantastičnim kombinacijama koje nam otrivaju sve modne tajne zime, te koje nam donose mnoštvo inspirativnih trendi komada.

Na špici smo ulovili i jedan zgodan par, a njena kombinacija privukla je veliku pažnju fashionistica. Složila je besprijekoran dnevni styling, a dva atraktivna komada kradu pažnju.

Dugi crni kaput s rukavima u stilu bomber jakne pravo je osvježenje i definitivno zaslužuje palac gore. Kombinirala ga je sa sivim trapericama i jednim malo drugačijim, prepoznatljivim crnim čizmama. Riječ je o iznimno toplim i oku ugodnim čizmama popularnog brenda Inuikii, čiji su komadi dostupni u više trgovina, između ostalih i u ponudi Fashion&Friendsa. Styling je upotpunjen torbicom prepoznatljivog dizajnerskog uzorka itrendi sunčanim naočalama.


Izvrsno! Sviđa li se i vama? Biste li i vi nosili ove Inuikii čizme?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeInuikii
Povezano