Zagrepčanka Ena Čuček oduševila modne agente!

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 11.03.2013.

331

Ena Čuček | Foto: Midikenn

Ena Čuček | Foto: Midikenn

Na stranicama Models.com-a konačno je, nakon dugo vremena, osvanula jedna Hrvatica. U rubrici 'Nova lica' predstavljena je Zagrepčanka Ena Čuček, koju je nedavno 'otkrio' Sayon Bangoura iz Midikenna.

Midikenn Model Management nikada ne spava! Poznata hrvatska agencija svijetu je podarila jedno novo lice. Lice koje je oduševilo i urednike utjejcajnog Models.com-a! U rubrici New Faces danas je osvanula 19-godišnja Zagrepčanka Ena Čuček. U Midikenn je došla nedavno, sredinom veljače, a direktor agencije Sayon Bangoura u njoj je iste sekunde prepoznao veliki potencijal. I čini se da nije pogriješio!

"Ena zrači čistom prirodnom ljepotom. Iako ima samo polaroide, već je uspjela dogovoriti suradnju s agencijom Fashion Milan. Uskoro putuje u Italiju i Englesku, a svijetu mode ima što ponuditi", piše Models.com.

Tinejdžerica Ena visoka je 175 centimetara, a osim milanskog Fashiona zastupana je i od strane agencija First London i Nathalie Paris. Iz Midikenna kažu da su interes već pokazali i Ford NY te New York Model Management.


VIŠE O TEMAMAEna ČučekSayon BangouraMidikennmanekenstvoEna ČučakmodelingFashion MilanFirst LondonNew York Model Management
Povezano