Za suhu i slabu kosu: Syoss Keratin Hair Perfection

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.03.2014.

3

Syoss Keratin Hair Perfection

Syoss Keratin Hair Perfection

S linijom Syoss Keratin Hair Perfection žene mogu profesionalnom njegom kod kuće ojačati i hidratizirati slabu, suhu kosu

Suhu, slabu kosu osobito je teško oblikovati; obično je potrebno posjetiti frizerski salon kako bi izgledala jako, meko i sjajno. Sada s novom linijom Syoss Keratin Hair Perfection žene mogu profesionalnom njegom kod kuće ojačati i hidratizirati slabu, suhu kosu i učiniti je lakšom za oblikovanje. Profesionalna formula s inovativnim Keratin Primerom obnavlja vlasi unutar stanica i nadomješta izgubljeni keratin. Svaki pramen je dodatno osnažen, struktura kose je obnovljena i ojačana, vlasi su meke i sjajne – za kosu koja izgleda kao ste upravo bili u profesionalnom frizerskom salonu.
Primeri su postali jedan od najvećih trendova u kozmetici, a osobito su popularni u profesionalnoj kozmetici. Oni predstavljaju idući korak tretmana i poboljšavaju rezultate njege kose. Primjerice, koriste se za zaštitu krhkih noktiju i naglašavaju dubinu boje šminke. Lansiranjem linije Syoss Keratin Hair Perfection, Syoss prvi put koristi primer u profesionalnoj njezi kose za kućnu uporabu. Ovaj je proizvod poseban po tome što se primer obično nanosi prije tretmana; no u novoj liniji Syoss Keratin Hair Perfection, Syoss Keratin Primer već je integriran u proizvod, što znači da nisu potrebni dodatni tretmani. Inovativni Keratin Primer s Pro-Celliumom i keratinom dubinski obnavlja stanice vlasi i pruža 100 posto jačine, mekoće i blistavog sjaja. Profesionalna formula sadrži 80 posto dodatnog keratina (u usporedbi s drugim Syoss linijama) i nadomješta izgubljeni keratin u svim slojevima vlasi.
Ova nova linija čini prilagođenu profesionalnu njegu za kosu prvi put dostupnom za kućnu uporabu – za rezultate kao da ste bili kod frizera. Nova Syoss njega za kosu poboljšava kvalitetu kose, daje joj savršen izgled kao nakon posjeta frizerskom salonu.

VIŠE O TEMAMASyossnjega kosekeratin
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se