YSL Touche Eclat: Make-up noviteti za lice okupano svjetlošću

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.02.2019.

1

YSL Touche Eclat 2019

YSL Touche Eclat 2019

Touche Eclat Radiant Touch koristi se kao iluminator za naglašavanje crta lica, osvjetljavanje i kreiranje volumena na tamnijim područjima

Već od lansiranja 1992., zlatna olovka Touche Eclat s čarobnom formulom i moći osvjetljavanja i isticanja crta lica, u samo nekoliko dodira s kožom postala je legenda.

Ovaj visažistima omiljen proizvod označio je prekretnicu u sferi makeupa za lice, postavši nezamjenjiv od trenutka kada je predstavljen.

Touche Eclat High Cover

Touche Eclat High Cover

Touche Eclat Radiant Touch koristi se kao iluminator za naglašavanje crta lica, osvjetljavanje i kreiranje volumena na tamnijim područjima. A sada započinje novo poglavlje linije Touche Eclat.

YSL Beauté predstavlja zaista uzbudljiva nova izdanja, uključujući Touche Eclat High Cover, korektor za dodatnu pokrivenost i blistav ten. 

Foto: YSL Beaute

Foto: YSL Beaute

Dostupan je u 6 nijansi i zahvaljujući svojoj formuli, savršeno je rješenje za niz problema, primjerice za prikrivanje tamnih mrlja, ožiljaka, podočnjaka, pa čak i onih s plavkastim, ljubičastim ili crvenkastim podtonovima.

"Ovo je idealan korektor koji jamči visoku pokrivenost uz prirodan izgled i blistav sjaj", ističe Tom Pecheux, globalni direktor YSL Beautéa.


VIŠE O TEMAMAkorektoriYSLYves Saint LaurentYSL Touche Eclatmake-up olovkeTom Pecheux
Povezano