U MAC je stigao Colour Excess Gel Pencil Eye Liner

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.10.2022.

0

Foto: MAC

Foto: MAC

Prva na tržištu Line-Lock tehnologija pruža 12-satnu izdržljivost na vodenoj liniji oka i više od 24 sata postojanosti na kapcima

Iznimno fleksibilan, neprestano inspirativan i pojačan u svakom pogledu, MAC Colour Excess Gel Pencil Eye Liner dovodi pigmentiranost do novih krajnosti s formulom koja odgovara svima. Za jesen je MAC pripremio 8 dodatnih dojmljivih nijansi koje metalik izgled podižu na veći nivo.

"Eye liner je jedan od najdominantnijih trendova ove godine. Posvuda je!", kaže Dominic Skinner, global senior artist. "Bilo da se radi o jednoj nijansi ili višebojnom remek-djelu, eye liner definira ‘wow efekt’ i ohrabruje mnoge za kreiranje nove uzbudljivih lookova. Predstavljanje više nijansi MAC Color Excess Gel Pencil Eye linera omogućit će većem broju ljudi da ih nose na svoj individualan način."

Olovke kombiniraju preciznost bogatog eye liner gela s lakoćom olovke u jednom svilenom potezu. Prva na tržištu Line-Lock tehnologija pruža 12-satnu izdržljivost na vodenoj liniji oka i više od 24 sata postojanosti na kapcima, što uvelike olakšava kreiranje lookova s ovim olovkama.

MAC Colour Excess Gel Pencil Eye Liner

MAC Colour Excess Gel Pencil Eye Liner

Preciznom linijom omogućuje se rad bez razmazivanja ili preslikavanja, jer je formula otporna na vodu.

"Ovaj eye liner u olovci savršen je partner za zabavu. Intenzivna boja, ostaje toliko dugo koliko i vi. Olovka stvorena za makeup bez muke, bez nereda u svom najboljem izdanju", kaže Skinner.

Foto: MAC

Foto: MAC

Kolekcija je dostupna od 03.10.2022 u zagrebačkim MAC prodajnim mjestima (Arena Centar i Ilica 7), u FABUspot parfumerijama te online na FABUspot.com


VIŠE O TEMAMAMAC Cosmeticseyelinerolovke za očimake-up olovkeDominic Skinner
Povezano