Young Lions School 2. travnja na Danima komunikacija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.02.2020.

0

Prošlogoidšnje dobitnice Grand Prixa

Prošlogoidšnje dobitnice Grand Prixa

Natjecanje koje mladim domaćim kreativcima nudi priliku da postanu najbolji u Hrvatskoj, ove godine, 2. travnja, na Danima komunikacija predstavlja Young Lions School

Prvi dan festivala Dani komunikacija za mlade će nade hrvatske komunikacijske industrije biti u znaku povratka u školske klupe – ali ne bilo kakve. Young Lions School cjelodnevni je program radionica, predavanja i mentoringa s vrhunskim svjetskim stručnjacima namijenjen ekskluzivno natjecateljima natjecanja Young Lions Croatia, koji će se u posebnoj dvorani odvijati za vrijeme redovnog programa Dana komunikacija. Došlo je vrijeme da vas upoznamo s mentorima koji će pomoći mladim lavovima izbrusiti vještine i povećati konkurentnost.

Ravno iz Cannesa stiže Maksimilian Kallhed, koji tamo već niz godina vodi prestižnu Roger Hatchuel Akademiju. Predaje i na najboljim školama advertisinga na svijetu – Central Saint Martinsu i Hyper Islandu (koju je i sam nekoć pohađao), a ovog ćete proljeća njegovo predavanje iz Cannesa moći slušati u opuštenoj morskoj atmosferu kojom odiše Rovinj. Prenijet će vam svoje znanje rješavanja svakog briefa brzinom svjetlosti, stoga ostavite svoja očekivanja izvan učionice jer će ih sigurno nadmašiti.

Profesorskom timu priključuje se žena koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojom kreativnošću. Riječ je o Merlee Jayme, neumoljivoj poduzetnici koja je navikla na probijanje kroz najdeblje staklene stropove u kreativnoj industriji. Sada je red da probije i sve vaše predrasude o kreativnom procesu. Dok cijeli svijet bruji o smanjivanju koncentracije mladih ljudi, Merlee dolazi otkriti kako se prilagoditi takvoj situaciji umjesto da još uvijek radite po zastarjelim šablonama.

Maksimilian Kallhed

Maksimilian Kallhed

Utjecati na živote bilijuna ljudi? Check. Osvojiti dvije nagrade Emmy? Nema problema. Skupiti toliko pratitelja da parirate velikim influencerima Instagrama? Sitnica za Jedi Mastera dizajna Chrisa Doa. Ovaj nagrađivani dizajner kojemu mentoriranje milijuna ljudi nije ništa novo dolazi vas naučiti kako izgleda dizajn 21. stoljeća na predavanju koje potiče kreativne vijuge.

Da škola bude bez bola osigurat će pobjednici Grand Prixa protekle tri godine natjecanja na svom Q&A sessionu, na kojem će mladim lavovima otkriti najbolje savjete i trikove koje su ponijeli s natjecanja Young Lions u Cannesu. Riječ je o Ani Tavić i Martini Ukić iz agencije Studio Sonda (Grand Prix 2019) te Franu Mubrinu i Matku Buntiću iz agencije 404 (Grand Prix 2017 i 2018), koji će potencijalnim dobitnicima ovogodišnjeg Grand Prixa pomoći pripremiti se za najveći test kreativnosti na svijetu.

Young Lions School program je namijenjen isključivo ovogodišnjim prijaviteljima natjecanja Young Lions Croatia, stoga ne čekajte, nego se prijavite i iskoristite ovu jedinstvenu priliku za eksponencijalan uspjeh – u četvrtak, 2. travnja u dvorani DK Lounge na Danima komunikacija. Najuspješniji natjecateljski timovi ovogodišnjeg natjecanja Young Lions Croatia moći će 3. travnja prezentirati sebe i svoje projekte pred publikom Dana komunikacija u Rovinju. Ako ste tim dvoje kreativnih umova do 30 godina, mislite da biste briljirali u rješavanju briefa u 24 sata i u Cannesu dobili priliku života, prijavite se pomoću online obrasca. Svoje lavovske prijave možete slati sve do 2. ožujka.


VIŠE O TEMAMADani komunikacijaMaksimilian Kallhed
Povezano