Yamamay novom kolekcijom donjeg rublja slavi obline

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.08.2014.

371

Yamamay za jesen 2014.

Yamamay za jesen 2014.

Londonski top model Emily Ratajkowski nova je seks ikona modne kuće Yamamay

Yamamay započinje jesen naglašenom senzualnošću i seksi duhom te je za protagonisticu nove kampanje odabrao jednu od najseksi ženom na svijetu, Emily Ratajkowski. Svojom predivnom siluetom, Emily je zaokupila pažnju svih, a njezin nastup u poznatom glazbenom videu Robina Thickea "Blurred lines" teško je zaboraviti.

Renomirani fotograf Terry Richardson zaslužan je za fotografije koje su ju pretvorile u svjetski poznatu ikonu, zbog čega je ovom londonskom modelu pripala glavna uloga u novoj Yamamayevoj kampanji.

Foto: Terry Richardson

Foto: Terry Richardson

Osim što je fenomen zbog svoje vladavine društvenim mrežama, Emily je i inspiracija brojnim modnim fotografima, filmskim redateljima te renomiranim svjetskim umjetnicima. Uz snažan emocionalni naboj, novo lice Yamamaya krase jedinstvene obline, zbog kojih se posebno izdvaja u odnosu na strukturu modela na koju su ljudi uobičajeno naviknuli.

Zahvaljujući Emilynim privlačnim oblinama i prirodnoj ljepoti, kolekcija koja je nova u svakom smislu, dodatno naglašava sofisticiranu i očaravajuću stranu žene koja se usuđuje biti odvažna, ne zanemarujući trendove i eleganciju, što su glavne karakteristike novog zaštitnog lica.

U novoj Yamamayevoj kampanji, Emily savršeno dočarava koncept talijanskog duha, koji brand u potpunosti njeguje. Kao lokacija za snimanje odabran je atelje slikara Ercolea Pignatellija, simbola talijanske umjetnosti, povijesti i kulture, dok je za dašak modernosti bio zadužen jedan od najpoznatijih talijanskih dizajnera, Fabio Novembre.


VIŠE O TEMAMAYamamayTerry Richardsondonje rubljeEmily Ratajkowski
Povezano