Yamamay lansirao kolekciju s potpisom Elettre Lamborghini

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.04.2022.

0

Elettra Lamborghini za Yamamay

Elettra Lamborghini za Yamamay

Kolekcija se sastoji se od kompleta donjeg rublja, spavaćice, kratke pidžame, trenirke, biciklističkih hlačica i par joggerica – i to sve od pamuka

Yamamay dodaje slavnu talijansku pjevačicu Elettru Lamborghini popisu posebnih suradnji i lansira ograničenu kolekciju "Elettra Lamborghini za Yamamay" inspiriranu snažnom osobnošću i svestranim stilom slavne talijanske pjevačice koju prati 7 milijuna pratitelja na Instagramu.
Kolekcija se sastoji se od kompleta donjeg rublja, spavaćice, kratke pidžame, trenirke, biciklističkih hlačica i par joggerica – i to sve od pamuka. Natpis ‘Electric at Heart’ i uzorak životinjskog printa oduvijek je zaštitni znak Elettrinog stila koji je za ovu kapsulu pomiješan s dominantnim natpisom "Electric".
Stihovi 'Te amo, te quiero, Tequila' iz pjesme 'Pistolero', jednog od Elettrinih najpoznatijih hitova istaknut je na nekim komadima u kolekciji. Svi komadi iz kolekcije mogu se nositi samostalno ili se mogu kombinirati s lakoćom.

Foto: Yamamay

Foto: Yamamay

Glamurozna, udobna, svestrana i raznolika kolekcija ima za cilj zapanjiti i aktualizirati ‘streetwear’ trend kao i Elettrinu osobnost.

Elettra Lamborghini za Yamamay

Elettra Lamborghini za Yamamay

"Sretna sam novom suradnjom s Yamamayem jer je to svjež brend sa snažnim i prepoznatljivim identitetom, to je brend koji može biti glamurozan i elegantan, a istovremeno jedinstven i odlučan. Kapsula uvelike odražava moj stil: volim nositi udobnu, svestranu odjeću u svakodnevnom životu, sada se samo nadam da će se svidjeti mojim malim i velikim obožavateljima", rekla je  Elettra Lamborghini.

Foto: Yamamay

Foto: Yamamay

"Elettra je savršena za tumačenje Yamamayeva stava jer prenosi pozitivnost, spontana je i zabavna, ali snažna i odlučna - svi je vole, od djevojčica do baka. Savršena je za naše klijente koji traže glamurozan trendi proizvod po pristupačnoj cijeni", rekao je Gianluigi Cimmino, izvršni direktor Yamamaya i Carpise.

VIŠE O TEMAMAElettra LamborghiniYamamaydonje rubljebiciklističke hlačice
Povezano