Predstavljena limitirana kolekcija donjeg rublja brenda Human

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.12.2023.

0

Foto: Šime Eškinja

Foto: Šime Eškinja

Human je modni brend osmišljen da kvalitetom i izradom bude jednako primamljiv i muškarcima i ženama, a kreiran je da bude ugodan za svakodnevno nošenje

Predstavljena je limitirana kolekcija donjeg rublja brenda "Human".  Osmislili su ga, modnom svijetu već dobro poznati modni fotograf Šime Eškinja i dizajnerica Saša Maksimiljanović.

"Cjelokupnu ideju smo razradili u vrijeme korone i čuvali je kao pravu modnu poslasticu. Sada je došlo pravo vrijeme da je predstavimo publici. Radi se visokokvalitetnom donjem rublju univerzalne sive boje koja omogućuje da se materijal u potpunosti stopi s ljudskom kožom, svih rasa, boja, spola. Na kraju krajeva, svi smo mi samo ljudi" rekla je Saša Maksimiljanović, pojašnjavajući značenje imena brenda.

Human je modni brend osmišljen da kvalitetom i izradom bude jednako primamljiv i muškarcima i ženama, a kreiran je da bude ugodan za svakodnevno nošenje.

"Želja nam je da svi osjećaju dobro u svojoj koži. Zato sam u kampanji koristio od poznatih tv lica i sportaša do likova iz susjedstva koji svojim karakterom i osobnošću naglašavaju naše različitosti. A opet, svi smo mi od krvi i mesa. Fotografije prikazuju upravo to, prave ljude. Koristio sam minimalno rasvjete, svi modeli su sasvim prirodni i bez šminke" - otkrio je Šime Eškinja.
 
Human će se moći kupiti u modnom ateljeu Saše Maksimiljanović. Sastoji se od muških bokserica, gaća, potkošulje, ženskih gaćica, brazilki, potkošulje i sportskog topa.


VIŠE O TEMAMAdonje rubljeHumanŠime EškinjaSaša Maksimiljanović
Povezano