Welcome To My Club: Luksuzna kolekcija Borisa Banovića

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.11.2016.

1

Welcome to my club by Boris Banović | Foto: Belizar Valić

Welcome to my club by Boris Banović | Foto: Belizar Valić

Kolekcija je rađena od finih luksuznih tkanina, poput svile ili viskoznog satena, te vune i krznenih detalja u ženskoj kolekciji

Kao i prijašnjih sezona, dizajner Boris Banović i ove jeseni i zime nastavlja s luksuznim clubbing kolekcijama. One u svojoj noti kako kod muške, tako i kod ženske kolekcije imaju dašak retro štiha, no ipak ostavljaju dovoljno izazovan i upečatljiv dojam.
Kolekcija je rađena od finih luksuznih tkanina, poput svile ili viskoznog satena, te vune i krznenih detalja u ženskoj kolekciji. Muška odijela sinonim su besprijekorne kvalitete i izrađena su od 100% vune 120’s, suvremenog kroja.
Žena koja nosi odjeću Borisa Banovića je samosvjesna, jaka individua, koja jednostavne linije s provokativnim detaljima u kroju nosi lagano i bez opterećenja na poslovne prilike ili društvena događanja, dok mlađa žena bira izazovne i seksepilne kombinacije.

Banovićevi klijenti većinom su poslovni ljudi koji stalno nose odijela. Tu kompromisa nema, muško odijelo mora udovoljiti svim potrebama modrnog muškarca, i zato ono treba biti napravljeno od vrhunskih tkanina i savršenog kroja. Sva odijela se šivaju ručno, a finalna obrada je industrijska.

Modeli su Dolores Džolić i Damjan Lebos iz agencije Sonic Models, za fotografiju se pobrinuo Belizar Valić.

VIŠE O TEMAMAmuška odijelaBoris BanovićSonic ModelsDolores DžolićDamjan LebosBelizar Valić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se