ELFS lansirao svoju prvu isključivo mušku kolekciju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.07.2021.

0

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Modni dvojac ELFS ove sezone editorijalom predstavlja svoju prvu isključivo mušku kolekciju pod nazivom Adam 2021

Ključan komad kolekcije je blejzer. Riječ je o elegantnom strukiranom sakou, klasičnog engleskog urezanog revera s jednostrukim kopčanjem. Osim što dolaze u više boja i uzoraka, razlikuju se i po džepovima na prsima, kosi urezani za elegantniji izgled ili pak našiveni sa izvezenim amblemom za ležerniju varijantu blazera.

Za najsvečanije prigode poput vjenčanja dizajneri predlažu crnu ili tamno plavu varijantu sakoa i hlača uskog kroja na crtu od istog materijala, dodatno stiliziranog košuljom sa mašnom ili kravatom. Ukoliko preferirate manje formalan izgled, košulja može biti i otkopčana, a možete se poigrati i kombinirajući sako sa hlačama druge boje ili uzorka, a pritom možete i košulju zamjeniti decentnom majicom. Upravo kombinacija blazera na t-shirt i jeans hlače možda je prva stepenica prema ozbiljnijem odijevanju mlađim dečkima čije se odijevanje bazira na trapericama, t-shirtima i trenirkama.

Ako svaka žena u svom ormaru mora imati malu crnu haljinu, onda je u za muškarca to svakako bijela košulja, a ELFSi su je dizajnirali od finog pamuka s elastinom, pripijenog kroja, sa efektnim detaljima poput decentnog izvezenog amblema na prsima u boji košulje i gumbima u obliku slova E na manžetama rukava. Uz samu košulju dizajneri predlažu držače za košulju, koji su veoma praktičan dodatak kako se prilikom kretanja košulja ne bi dizala iz hlača. Kako biste izbjegli da vam se ispod košulje nazire potkošulja ELFSi su dizajnirali pripijenu potkošulju u boji kože.

Model: Luka Škočević, Sonic

Model: Luka Škočević, Sonic

U svojoj maloj školi dobrog odijevanja ELFSi nas podsjećaju da su jednako bitni svi detalji i da odijevanje kreće izborom donjeg rublja, a vječni klasik su bijele slip gaće i bijele sportske čarape.

Dizajneri: Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić

Dizajneri: Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić

Nakon Edena Adam, zašto Adam? Bog stvori muškarca, a ELFSi su ga učinili profinjenim i uglađenim dobro odjevenim čovjekom.

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

"Iza nas je period neizvjesnosti, no sretni smo da smo istodobno imali priliku više se posvetiti muškoj kolekciji, koja je zapravo kolekcija baznih odjevnih predmeta koje bi svaki muškarac trebao imati u ormaru i koje može uklopiti u svoj osobni stil", izjavio je dizajner Ivan Tandarić.


VIŠE O TEMAMAmuška modaELFSmuška odijelamuški sakoi
Povezano