5 najboljih seruma za duge i guste trepavice

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 10.10.2019.

0

Najbolji serumi za trepavice

Najbolji serumi za trepavice

Svaka žena sanja o prirodno dugim i gustim trepavicama, stoga smo izdvojili najbolje serume koji će taj san i ostvariti!

Kada govorimo o make-upu, često stavljamo naglasak na oči i trepavice pa mnoge žene gotovo da ne izlaze iz kuće bez barem malo maskare, kako bi ih istaknule. Duljina i gustoća trepavica uvelike je genetski uvjetovana, no to ne znači da ih nije potrebno njegovati i da se njihov rast ne može potaknuti. Izdvojili smo pet najboljih seruma koji će vašim prirodnim trepavicama dati punoću, volumen i duljinu o kojoj ste mogli samo sanjati!

1. L’Oréal - Eyelash Serum with Lash Caring Complex

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Ovaj serum obogaćen je pro vitaminom B5, hijaluronskom kiselinom te drugim sastojcima koji hrane trepavice, potiču rast i sprječavaju njihovo otpadanje. Odličan je i za osobe s osjetljivim očima te je vrlo efikasan. Rezultat će vas iznenaditi!

2. Maybelline - Lash Sensational Boosting Eyelash Serum

Foto: Maybelline

Foto: Maybelline

Maybelline serum trepavicama vraća punoću, daje im gust izgled te sprječava njihovo ispadanje. Koristi se dva puta dnevno, a rezultat ćete primijetiti u prvih četiri tjedna korištenja. Vaše će trepavice biti vidno duže i zdravije!

3. Vichy - Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes

Foto: Vichy

Foto: Vichy

Ovaj serum trepavicama vraća čvrstoću i izdržljivost kako bi manje ispadale prilikom uklanjanja maskare. Također potiče njihov rast te ujedno sprječava starenje i pojavljivanje bora oko očiju za mladenački izgled.


4. LASHFOOD - Phyto-Medic Eyelash Enhancer
Foto: Sephora

Foto: Sephora

Klinički ispitan, ovaj serum dokazano produljuje trepavice i vraća im volumen. Sadrži sastojke koji hrane trepavice vraćajući im čvrstoću te zdrav izgled. Rezultat će vas oduševiti!

5. GrandeLASH - MD Lash Enhancing Serum

Foto: Sephora

Foto: Sephora

Ovaj serum savršen je za obnavljanje trepavica, budući da potiče njihov rast i čini ih izdržljivijima. Vaše će trepavice biti vidno duže i gušće pa gotovo da vam maskara više neće trebati!


VIŠE O TEMAMAGrandeLASHLASHFOODVichyL'OréalMaybellinetrepaviceserumi za trepavice