Instagram zvijezda otkrila kako do savršene stražnjice!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 24.07.2018.

3

Stefanie Williams | Foto: Instagram (@stef_fit)

Stefanie Williams | Foto: Instagram (@stef_fit)

Stefanie Williams (Stef Fit), influenserica i zvijezda društvenih mreža, svoju je stražnjicu dovela do savršenstva, a tajni 'recept' podijelila je s milijun fanova

U toplijem dijelu godine, u okviru priprema za plažu i ljetnu uživanciju, 'peglanje' trbuha i stražnjice mnogima su među najbitnijim stavkama. Rješenja stiži sa svih strana, iako ništa ne ide preko noći.
Stefanie Williams (Stef Fit), influenserica i zvijezda društvenih mreža, prvenstveno Instagrama, svoju je stražnjicu dovela do savršenstva, a tajni 'recept' podijelila je sa skoro milijun svojih sljedbenika na Instagramu. Njeno 'otkriće' su vježbe otpora koje, ako se sve radi kako treba, mogu jako pomoći u procesu dovođenja guze na željenu razinu. Što god radila, Stefanie u svoju rutinu razgibavanja uvodi i vježbe otpora, a rezultati stižu poprilično brzo.


Njen najnoviji video, koji je ekspresno pokorio Instagram, pokazuje kako izvoditi vježbr otpora na stepenicama, a dobra vijest je da ovaj način mogu isprobati i savladati i početnici. Pogledajte i sami kako!

VIŠE O TEMAMAStefanie WilliamsStef Fitvježbe za stražnjicuteretanavježbe otpora
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se