Volvo XC60 - najsigurniji i najimpresivniji Volvo do sada

Piše: CroModa.com
Objavljeno 27.06.2008.

0

Volvo XC60 - najsigurniji i najimpresivniji Volvo do sada. Prvi automobili XC60 bit će u prodaji diljem Europe u jesen 2008. godine. Ulazeći hrabro u segment automobila koji je najizazovniji i najbrže se razvija na svijetu, novi Volvo XC60 predstavlja uzbudljivi crossover dvaju automobilskih stilova.

Volvo XC60 - najsigurniji i najimpresivniji Volvo do sada

Volvo XC60 - najsigurniji i najimpresivniji Volvo do sada

"Nije riječ samo o najsigurnijemu Volvu ikada. Ako pitate mene, on je i najimpresivniji. Što nije loš spoj, zar ne?" kazao je predsjednik tvrtke Volvo Cars i izvršni direktor Fredrik Arp. Prvi automobili XC60 bit će u prodaji diljem Europe u jesen 2008. godine. Ulazeći hrabro u segment automobila koji je najizazovniji i najbrže se razvija na svijetu, novi Volvo XC60 predstavlja uzbudljivi crossover dvaju automobilskih stilova. Iznimno funkcionalan XC na donjemu dijelu ima isklesane mišiće koji ovomu modelu daju izraziti sportski profil s velikim razmakom od poda i velikim kotačima. Dok u gornjemu dijelu zaobljene neprekinute linije pridonose sportskoj karizmi elegantnoga kupea.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se