Voditeljica Elena Jung zaštitno lice 12. Riječkih stepenica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.08.2018.

2

Elena Jung | Foto: Robin Pretković

Elena Jung | Foto: Robin Pretković

Kao zaštitno lice ovogodišnjeg projekta u ulozi modela našla se zgodna voditeljica CMC Televizije, bivša prva pratilja Miss Universe Hrvatske - Elena Jung

12. Riječke stepenice, jedno od vodećih domaćih modnih događanja i naljepši ljetni modni event u Hrvatskoj, održat će se 24. kolovoza s početkom u 20:30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u centru Rijeke.

Modni event koji oduševljava domaće i strane goste u srcu grada iz godine u godinu okuplja sve veći broj posjetitelja budući da je ulaz na modne revije slobodan.

Kao zaštitno lice ovogodišnjeg projekta u ulozi modela našla se zgodna voditeljica CMC Televizije, nekadašnja prva pratilja Miss Universe Hrvatske - Elena Jung. U šetnji Korzom, omiljenom okupljalištu u centru grada s kojeg puca pogled na kamene stube, društvo joj radi Manuela, sve uspješnija riječka manekenka.

Elena i Manuela

Elena i Manuela

Senzualne i opuštene, cure su privlačile poglede brojnih prolaznika snimajući vizuale eventa pozivajući na modne stepenice.

Urbane, ali opet vrlo elegantne, u haljinama hrvatske dizajnerice Vesne Pretković, u ritmu 'Grada koji teče' Elena i Manuela užurbano koračaju i pozivaju na dvanaesto izdanje Riječkih stepenica koje će kao i do sad prikazati najnovije kolekcije hrvatskih dizajnera.


VIŠE O TEMAMARiječke stepeniceElena JungCMC TelevizijaVesna Pretković
Povezano