Niz zanimljivih revija na 15. Riječkim stepenicama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.08.2023.

0

Foto: Riječke stepenice

Foto: Riječke stepenice

Na stepenicama pored hotela Bonavia Plava Laguna u Rijeci s čak trinaest modnih revija modni event Riječke stepenice slavi svoj petnaesti rođendan

S terase Dante iz Dr.Vivian estetic's kornera poznate osobe javljat će se u televizijski prijenos uživo na televiziji Kanal Ri. Program 15. Riječkih stepenica vode Davor Garić i Ivana Delač. Publiku očekuje i glazbeni program DJ Sale For Love. Službeni after party održati će se od 23 sata na terasi Azura Lounge Eat Cluba, omiljenog okupljališta Riječana svih generacija.

Kolekcije za jesen/zimu 2022/2023. predstavit će Vesna Sposa koja svojim povratkom na Riječke stepenice slavi 30 godina poslovanja. Najnovija kolekcija koja je inspirirana Barbie ludilom. Kroz cijelu kolekciju odišu luksuz, glamur i prestiž koji godinama stvaramo s dozom Barbie glama koji je definitivno neodoljiv.

Lux Camicie by Irena Anđelić Devčić predstavlja kolekciju naziva - Žena mediterana - vraćanje na ženu i slobodu da izrazi svoju ženstvenost bez osude.

Inspiraciju za kolekciju Elements by GiVa dizajnerica Kristina Zorčić pronašla je u prirodi, u četiri osnovna elementa: voda, vatra, zemlja i zrak.

Butik Rival i Senka Mitrović predstavljaju mini kolekciju inspiriranu trendi bojama i krojem. Kolekcija je namijenjena za posebne prigode sa željom da ostavi dobar dojam koji pruža ručno izrađena odjeća.

Damir TAU riječki je brend kvalitete, pristupačnosti, različitosti i tolerancije koji ima za cilj konstantno širiti ponudu kvalitetnih, funkcionalnih i prestižnih proizvoda.

Ghetaldus Rijeka predstavlja i prvu ikad konkavnu leću-revolucionaran dizajn jedinstvene Ray-Ban estetike, prve takve vrste.

Talijanska škola mode i dizajna Callegari za inspiraciju je posegnula ravno sto godina u prošlost u eru Flapergirls, veselih djevojaka i žena koje su odbacivale dotadašnje tradicionalne norme i pravila ponašanja, prije svega kroz preuzimanje dotada isključivo ili pretežno muških aktivnosti kao što su pušenje, noćni izlasci.

Brand La Tramp, dizajnerice Lane Trampus donosi novu kolekciju po nazivom Satisfaction. Kolekcija za jesen zimu donosi velike torbe s preklopom koje su osmišljene za nošenje u svakoj prilici, bilo za casual, business ili elegant look.

Glavna obilježja mladog hrvatskog brenda Calico Mood jesu elegantni krojevi te nosivost u različitim prigodama, kao i vrhunska konstrukcija dovedena do savršenstva odmicanjem od klasičnog kroja.

Varteks
- klasika s modnim pomakom – izraz je kojim možemo opisati svaki Varteksov model. Odjeća je taj divan omot koji našoj osobnosti daje priliku da se izrazi, da pošalje poruku, da bude prepoznata.

Sekcija tekstila i kože Udruženja obrtnika Rijeka
je izrazito aktivna Sekcija unutar Udruženja obrtnika Rijeka koja povezuje obrtnice i obrtnike iz djelatnosti obrade tekstila i kože na području djelovanja Udruženja obrtnika Rijeka, Bakar, Kraljevica, Čavle i Kostrena.

Ulaz na sve revije je besplatan.


VIŠE O TEMAMARiječke stepenicehrvatska modamodne revijeIvana DelačLux Camicie by Irena Anđelić DevčićCalico MoodDamir TAU
Povezano