Špica će uskoro oživjeti, a ovakve tenisice će vladati ulicama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 27.04.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Život se polako (zasad - zbilja polako) vraća u normalu, ne znamo kada će se odigrati prva povratnička subotnja špica, ali znamo što će se na njoj nositi

Već skoro mjesec i pol dana Hrvatska stoji, a zajedno s njom na čekanju su i street style kombinacije zbog kojih obožavamo kultnu subotnju zagrebačku špicu, jedan od simbola hrvatske prijestolnice. Špica nam svima nedostaje, ne znamo kada će oživjeti, ali znamo što će se na njoj nositi nakon što se sve vrati na svoje mjesto.

Posljednje fotke, uoči početka krize, snikili smo u prvoj polovici ožujka, bilo je to još uvijek ono rano proljeće, ali dovoljno toplo i sunčano da vidimo i neke tendencije nastavka sezone.

Ova je Zagrepčanka tada nepogrešivo zaigrala na kombinaciju elegantnog kaputa u trendovskoj boji i dva klasika koja ćemo viđati i u nastavku sezone. Jedan od njih svakako su bijele tenisice, opće mjesto svakog proljetnog looka, trenutno prolaze i s trapericama, a uskoro će na njihovo mjesto uskočiti traper hlačice, kao simbol nadolazeće ljetne sezone.

Sviđa li se i vama ova ožujska kombinacija?


VIŠE O TEMAMAtenisicešpicabijele tenisice
Povezano