Vijest koja nije vijest: Kate Moss na coveru britanskog Voguea

Piše: Tea Marić, Zagreb, London
Objavljeno 07.03.2017.

0

Kate Moss za Vogue

Kate Moss za Vogue

Tradicija se nastavlja, Kate Moss i ovo proljeće provodi na naslovnici britanskog Voguea, koji je nakon svih tih godina jednostavno nezamisliv bez njenog lica

Više nitko ne broji koliko je naslovnica Voguea pokorila jedna i jedina Kate Moss, tako da vijest o još jednom coveru britanskog izdanja modnog magazina svih magazina i nije neka vijest. 43-godišnja legenda modelinga osvanula je na travansjkoj naslovnici, a za fotografiju se pobrinuo proslavljeni dvojac u sastavu Mert Alas & Marcus Piggott.

Iako inače poprilično škrta na riječima, u popratnom intervjuu za Vogue Kate je otvorila dušu. "Kao model spremna sam stajati u bikiniju na minus 30, to je ono što klijent očekuje od mene i to je moj posao", otkrila je Kate.

Profesionalna karijera traje još od njene 17. godine, ali - iako svi na svijetu znaju tko je Kate Moss - njen današnji celebrity status neusporediv je s onim iz devedesetih godina prošlog stoljeća, kaže Kate. Paparazzi su nekad bili sastavni dio njezinog života, svojevrstan inventat svakodnevice, ali danas, u eri društvenih mreža, situacija je po tom pitanju kudikamo podnošljivija.


VIŠE O TEMAMAKate MossVogueMert AlasMarcus Piggott
Povezano