Uz FlixBus na doček Nove sa stilom: CroModa vam poklanja 10 vouchera!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.12.2017.

5

FlixBus vas vodi na 1400 europskih destinacija

FlixBus vas vodi na 1400 europskih destinacija

Putujte povoljno, udobno i bezbrižno u najmodernijim zelenim autobusima na nezaboravan doček Nove godine u neku od 1400 europskih destinacija

FlixBus, europski br. 1 u prijevozu putnika vodi vas povoljno do najljepših europskih destinacija kako biste ispratili staru godinu sa stilom. Vozeći se udobnim i sigurnim zelenim FlixBus autobusima koji nude više prostora između sjedala, utičnice kod sjedala kako bi svi vaši gadgeti bili upotrebljivi tijekom cijelog putovanja te besplatan Internet, jednostavno i bezbrižno stižete do najzanimljivijih novogodišnjih destinacija.

"Prema svim zanimljivim novogodišnjim destinacijama FlixBusom možete i po nekoliko puta dnevno ili pak izabrati noćne linije. Osim što imate priliku dobro se i zasluženo odmoriti od užurbane godine koja će uskoro biti iza vas, svoju vožnju možete kratiti i besplatnim surfanjem istražujući gradske trgove, restorane ili pubove koji nude odličan provod za doček Nove godine" - naglasila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE regiju.

Gdje s FlixBusom za Novu godinu?

Gradski trgovi postali su trendi mjesta za doček najluđe noći u godini pa se tako sve više ljudi odlučuje za zabavu na otvorenom uz dobru glazbu i opuštenu atmosferu. Tako iz Zagreba FlixBusom možete brzo i jednostavno stići do Beča, Budimpešte ili Ljubljane za koju postoji i do 10 polazaka dnevno. Do malo udaljenijih destinacija poput Praga i Bratislave možete putovati već od 30€. FlixBus putnicima na raspolaganju su i noćne linije za bolju iskoristivost dana. Za Berlin kreće noćna linija u 23 sata što omogućuje dovoljno vremena za kratak odmor prije zajedničkog odbrojavanja ispred Brandenburških vrata.

Foto: FlixBus

Foto: FlixBus

Jednostavno i povoljno možete stići i do Krakova za koji je najviše zainteresirana mlađa populacija zbog sjajne atmosfere, bogatog noćnog života i brojne studentske populacije. Italija, koja je izvrsno povezana FlixBus mrežom jedna je od omiljenih europskih destinacija Zagrepčana. Verona, koja je poznata kao grad ljubavi razgalit će vas spektakularnim vatrometom dok do Venecije zelenim autobusom možete stići za manje od 5 sati. Ako preferirate nešto glamurozniji doček Milano je uvijek dobra opcija posebice što nakon blagdana kreću velika sniženja gdje se može naći dizajnerska odjeća po povoljnim cijenama. Ukoliko se pak odlučite za Rim, i doček na Piazza del Popolo očekuju vas vrhunski koncerti i odlična ponuda hrane.

Sve dostupne veze uključujući i frekventnost polazaka te trenutne cijene mogu se provjeriti na www.flixbus.hr ili putem besplatne mobilne aplikacije. Osim putem online kanala, karte za putovanja FlixBusom moguće je kupovati i na prodajnim mjestima FlixBusa, autobusnim kolodvorima te direktno kod vozača.

CroModa i FlixBus poklanjaju vam 10 voucher kodova s 10% popusta na putovanja FlixBusom

*Navedite bar tri europska grada u koja FlixBusom iz Zagreba možete doći brzo i jednostavno!

Kako do nagrade:
Uz točan odgovor na nagradno pitanje*, pošaljite nam i svoje kontakt-podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela) na cromoda@cromoda.com najkasnije do petka, 15. prosinca. Nagradit ćemo 10 autor(ic)e 10 najbržih točnih odgovora, a imena dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak, 18. prosinca.

Najbrži su bili: Nataša Kezele (Zagreb), Sara Radojičić (Slavonski Brod), Mija Vujčić (Split), Andrea Hrgota (Korenica), Dragica Adamović (Rijeka), Nevenka Strahija (Donji Kraljevec), Zrinka Lekić (Zagreb), Irena Špoljarić (Zagreb), Matija Marković (Ogulin) i Barbara Grgić (Zagreb).

Voucher kodovi stižu e-mailom na adrese dobitnika.


VIŠE O TEMAMAFlixBusnagradne igredoček Nove 2018. godine
Povezano