Uoči Lisinskog, Dylan Moran briljira u BBC-jevoj hit komediji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.01.2023.

0

Foto: Aquarius Records

Foto: Aquarius Records

Nakon rasprodanih nastupa Netflixovih zvijezda Jimmyja Carra i Daniela Slossa, u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog stiže još jedno svjetski poznato ime, 'Oscar Wilde' komedije - Dylan Moran.

Zvijezdi serija i filmova  “Black Books”, “Shaun of the Dead”, “Calvary” i "Notting Hill" ovo nije prvi posjet Hrvatskoj. Nakon nekoliko uspješnih nastupa diljem Lijepe naše stiglo je vrijeme za povratak u Zagreb u kojem će u Lisinskom nastupiti 27. veljače 2023. godine s potpuno novim materijalom "We Got This".

A osim svjetske turneje u sklopu koje dolazi u Hrvatsku Dylan Moran ovih je dana bio zauzet lansiranjem nove hit serije "Stuck" koja je u studenom počela s emitiranjem na BBC-u. Moran je autor serije, ali i glavni glumac uz briljantnu Morgana Robinson. U Dylanovom mračnom stilu serija prati par u točki razilaženja - imati djecu ili ne, ostati skupa ili ne?

Odlične kritike publike i kritike nagađaju Dylanov povratak na male ekrane i uspjeh koji je imao s hit serijom Black Books. To je svakako još jedan razlog više da mu se pridružite u zagrebačkoj dvorani Lisinski 27. siječnja.

Ovaj nagradama BAFTA i Perrier ovjenčani komičar poziva vas da "uživate u plodovima ubrzanog kognitivnog propadanja, nesnosnom rastućem užasu svojih susjeda, nedostatku ljudskosti i još mnogo toga". Uskočite u ovu divlju i nezaboravnu vožnju britke komedije jednog od najvećih majstora zanata.

Ako ste ljubitelj stand-up komedije, ovo je 'must see" show 2023. godine!


VIŠE O TEMAMADylan MoranAquarius Records
Povezano

Massimo spreman za Split i Zagreb

14. veljače u Domu sportova

Massimo spreman za Split i Zagreb