Dylan Moran uoči Lisinskog: 'Obožavam Zagreb i Split'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.02.2023.

0

Foto: Aquarius Records

Foto: Aquarius Records

Slavni irski komičar i glumac Dylan Moran koji trenutačno briljira u BBC-jevoj hit komediji 'Stuck' stiže 27. veljače u Zagreb

U ekskluzivnom intervjuu otkrio nam je zašto se veseli ponovnom dolasku u Hrvatsku, te što možemo očekivati na njegovu stand up nastupu u dvorani Lisinski.

"Za sada sam posjetio Split, Dubrovnik, Šibenik i Zagreb. I ne mogu vam reći koji me grad više oduševio. Još uvijek pamtim nevjerojatnu Tvrđavu Barone gdje sam nastupio u sklopu festivala stand up komedije prije par godina. Imate tako divnu zemlju i svaki njezin dio ima druge kvalitete." - govori nam zvijezda Notting Hilla i drugih poznatih filmova.

"Kratko sam boravio u Splitu, Dioklecijanova palača me oduševila i ono što me najviše impresionira u Hrvatskoj je ta vaša predanost mitologiji i nevjerojatna povezanost s morem. Postoji ta svojevrsna romantika u svakom gradu. I u Zagrebu također. Grad je tako senzualan, svi ti oblici, zgrade, sjene. Daju organski oblik svemu i postoji ta neka živost, čak i zgradama koje su možda napuštene. Kod nas sve izgleda kao da samo duhovi tu žive." - smije se Dylan.

U sklopu velike svjetske turneje dolazi i u Zagreb gdje izvodi novi show "We got this".

"Novi materijal je o životu, o bezumlju svakodnevice. Imam osjećaj da se posljednjih desetak godina svijet dosta izmijenio, da se brže vrti i da je sve nekako brže. A mi smo se našli u tom ludilu i nekako se nosimo s njim. E pa o tome je show." govori Dylan.

Dylan stiže u dvoranu Lisinski nakon rasprodanih nastupa Netflixovih zvijezda Jimmyja Carra i Daniela Slossa. "Oscar Wilde komedije", zvijezda serija i filmova "Black Books", "Shaun of the Dead", "Calvary" i "Notting Hill" nastupa s potpuno novim materijalom "We Got This".
Ako ste ljubitelj stand-up komedije, ovo je 'must see" show 2023. godine!

Ulaznice su u prodaji preko sustava Entrio, Ulaznice.hr i na blagajni Lisinski.


VIŠE O TEMAMADylan MoranAquarius Records
Povezano

Massimo spreman za Split i Zagreb

14. veljače u Domu sportova

Massimo spreman za Split i Zagreb