Ulovite novi bicikl na sajmu i festivalu Bike Story

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.05.2022.

0

Ilustracija. Foto: Zibar, CroModa

Ilustracija. Foto: Zibar, CroModa

Osnovna ideja projekta je na atraktivnoj lokaciji open air festivala, koji je na programu od 06. do 08. svibnja ove godine, u Hala Parku izložiti najbolje brendove novih bicikala na tržištu

Nadolazeći ´BIKE STORY: sajam i festival bicikla´ nudi do 25% popusta na bicikle i opremu, te dodatni program na kojem će, osim vrhunskih izlagača i distributera, sudjelovati i udruga Biciklom do zdravlja te Škola biciklizma Zagreb. BIKE STORY je internacionalni sajam i festival bicikla.

Događaj je inicijativa kojom se promovira uporaba bicikla kao redovnog prijevoznog sredstva i na taj način osigurava zdravija i održiva mobilnost koja pomaže poboljšati kvalitetu našeg okoliša.

Osnovna ideja projekta je na atraktivnoj lokaciji open air festivala u Hala Parku izložiti najbolje brendove novih bicikala na tržištu, omogućiti prodaju i razmjenu vlasnicima rabljenih bicikala, promovirati zdravlje vožnjom bicikla, a sve uz dodatne zabavne i edukacijske sadržaje.

Treninzi Škole biciklizma Zagreb otvoreni su za sve koji žele kvalitetno i osmišljeno trenirati uz stručno i sustavno vodstvo školovanih kineziologa. Profesionalno vođenje treninga jamči napredak svakome tko se želi ozbiljnije baviti biciklizmom i unaprijediti svoje sposobnosti te steći dodatna znanja o ovom specifičnom sportu. Na Bike Story sajmu, svim će zainteresiranim posjetiteljima približiti ovaj način rekreacije i treninga.

BIKE STORY je otvoren za:


- Izlagače za prodaju novih bicikala

- Izlagače za prodaju i zamjenu rabljenih bicikala

- Izlagače i prodaju dopunskog asortimana za bicikle

- Sportske grupe, amatere bicikliste

- Inozemnu i domaću publiku svih uzrasta

Ulaz je besplatan, a sadržaj atraktivan za sve dobne skupine, sa puno aktivnosti i otvorenih besplatnih radionica. Svojom idejom, sajam je jedinstven u ovom dijelu Europe. Uz domaću publiku, očekuje se i veliki broj gostiju iz inozemstva. (kupci, publika, izlagači).

Dodatne aktivacije svojom atraktivnošću privlače i one posjetitelje koji nisu ili još nisu "pravi biciklisti".


VIŠE O TEMAMAbicikliHala ParkbicikliranjeBike Story
Povezano