Uber spojio uberX i UberSELECT, spušta se i cijena do Zračne luke Zagreb

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.11.2018.

1

Foto: Uber

Foto: Uber

Uber od danas spaja usluge uberX i UberSELECT, što za korisnike znači kvalitetniju uslugu, a za vozače bolje uvjete rada

"I dalje ćemo ostati najpovoljnija i najpouzdanija opcija kretanja po Zagrebu, a odnedavno je unaprijeđeno i korištenje sigurnosnih opcija unutar aplikacije te tako dodatno poboljšana sigurnost korisnika i vozača", poručuju iz Ubera.
Spušta se cijena vožnje do zračne luke Zagreb – vožnja započeta s južne strane rijeke Save iznosit će 70 kn, a sa sjeverne strane 95 kuna. Također, dodatno se prilagođavaju cijene vožnje na području Zagreba, pa tako startna cijena (6 kn) te cijena po kilometru (3,6 kn / km) ostaju iste dok će cijena minute vožnje porasti na 1,20 kuna. Ukupna cijena vožnje i dalje će biti transparentno vidljiva u aplikaciji prilikom narudžbe, što je još jedna od pogodnosti korištenja Uber aplikacije.
Kako bi se potaknule dodatne promjene u industriji te osigurali bolji uvjeti rada, pokrenut je i program Zaštite za partnere u okviru kojeg svi samostalni vozači, uz besplatno AXA osiguranje, imaju zaštitu od neplaniranih troškova uslijed velikih životnih događanja.

Uz poboljšanja uvjeta rada za vozače, Uber kontinuirano radi i na poboljšanju iskustva korisnika. Kao dio poboljšanja, u sklopu uvođenja novih sigurnosnih opcija, korisnici imaju opciju pristupanja sigurnosnom centru. On sadržava sve što je vezano za sigurnost korisnika, kao i poveznice koje im omogućuju dijeljenje rute kojom putuju sa svojim prijateljima te brzo kontaktiranje hitne pomoći. Nove opcije vozače upozoravaju na pridržavanje propisanih ograničenja brzine kako bi svaka vožnja bila sigurna za njih, putnike i ostale sudionike u prometu.

VIŠE O TEMAMAUberUber Zagrebprijevoz do Zračne luke ZagrebuberX
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se