Uber besplatno prevozi darivatelje krvi do Petrove 3

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.01.2021.

0

Foto: UBER

Foto: UBER

Krv mogu darivati građani od 18 do 65 godina, a besplatnu povratnu vožnju do Petrove 3 mogu ostvariti uz korištenje promo koda - DARUJEMKRV2021

Iz Zavoda su nakon razornog potresa koji je pogodio Hrvatsku poslali apel građanima da im nedostaje krvi. Krv mogu darivati građani od 18 do 65 godina, a besplatnu povratnu vožnju do Petrove 3 mogu ostvariti uz korištenje promo koda - DARUJEMKRV2021. Na taj način Uber želi olakšati i zahvaliti svima koji će se odazvati na pomoć u ovoj tragediji koja je pogodila Hrvatsku.
Prilikom otvaranja Uber aplikacije darivatelji krvi pod opcijom plaćanje moraju unijeti promo kod DARUJEMKRV2021 te kao odredište vožnje odabrati Zavod za transfuzijsku medicinu u Zagrebu. Za besplatnu vožnju Uberom pri povratku polazište također mora biti adresa Zavoda.
"Duboko žalimo zbog ovog tragičnog događaja i srcima smo uz obitelji žrtava. Kako bismo pomogli lokalnoj zajednici, darivateljima krvi omogućujemo besplatne vožnje u partnerstvu sa Zavodom za transfuzijsku medicinu i nadamo se da ćemo tako doprinijeti oporavku osoba pogođenih potresom", istaknula je Giovanna D’Esposito, generalna menadžerica Ubera za južnu Europu.

Krv se može dati radnim danom od 7:30 do 19 sati te u subotu od 7:30 do 15 sati. Kod vrijedi za vožnju u iznosu do 70 kuna te svaki korisnik uz njega može ostvariti dvije besplatne vožnje.

VIŠE O TEMAMAUBERhumanitarne akcijeGiovanna DEsposito
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se