U Zaru je stigla suknja iz snova, naprosto savršena za ljeto!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 22.05.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Lov na jednu novu ljetnu suknju mnogima je na 'to-do' listi, a mi smo jedan savršen primjerak s morskim detaljima pronašli na policama Zare

Ljeto je svuda oko nas, zasad klimatološki, uskoro i kalendarski, ako još niste zaokružili modni mozaik za ovaj, po mnogima najljepši period godine - krajnje je vrijeme da to uradite! Lov na (bar) jednu novu suknju koja će odgovoriti na sve ljetne modne izazove mnogima je na 'to-do' listi, a kraj svibnja idealan je tajming za tu misiju.
Jednu izvrsnu suknju za ljetne dane i noći pronašli smo na policama Zare, vjerujemo da će vas osvojiti i bojom i krojem i detaljima koju su baš u pravom morskom điru.
Suknja izrađena od mješavine pamuka stiže u boji pijeska, što garantira kompatibilnost s većinom drugih ljetnih komada iz vašeg ormara. Riječ je o modelu visokog struka s apliciranim školjkama i prednjim naborima te prorezom na donjem rubu sprijeda.

Zara

Zara

Jedan naizgled jako zahvalan ljetni komad u koji vrijedi investirati, bar smo mi takvog dojma! Cijena? 249,90 kuna.

VIŠE O TEMAMAsuknjeZaramidi suknjesuknje s prorezom
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se