U H&M stiže serija očaravajućih haljina s trendi printevima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.12.2019.

0

Johanna Ortiz x H&M

Johanna Ortiz x H&M

H&M najavljuje vrlo zanimljivu i nadasve ženstvenu kolekciju u suradnji s poznatom kolumbijskom dizajnericom Johannom Ortiz

Uz snažnu paletu boja, egzotične cvjetne printeve i glamurozne siluete koje su postale sinonim za Ortiz robnu marku ženstvenog odijevanja, kolekcija je prepuna elegantnih kombinacija pogodnih za dan i za noć, te za one koji su u potrazi za statement komadima.

Ekskluzivna pred-kolekcija se sastoji od 4 haljine koje će biti dostupne u odabranim trgovinama i na hm.com od 3. prosinca, a glavna kolekcija bit će dostupna u ožujku 2020. godine.

H&M

H&M

Pred-kolekcija se sastoji od četiri stila koji su sinonim za koketirajuću i nezahtjevnu estetiku Johanne Ortiz: haljina-tunika, haljina na vezanje, mini haljina i duga haljine sa slojevitim krojem volana.

Johanna Ortiz x H&M

Johanna Ortiz x H&M

Četiri egzotična cvjetna printa iz Ortizove arhive - "Divlje ruže", "Raj orhideja", "Cacatua" i "Coquelicots" - predstavljene su u živim novim bojama toplo žute, prašnjave ružičaste boje, šumko zelenoj i tamno smeđoj boji koralja, osmišljene za novu publiku s fenomenalnim volanima i valovitim detaljima na manšetama i rubovima.

H&M

H&M

Kako ih sad nositi? Ortiz predlaže uparivanje s minimalnim sandalama, raskošnim naušnicama, valovima u kosi i slamnatom torbom.

Johanna Ortiz x H&M

Johanna Ortiz x H&M

"Svi printevi potječu iz moje opsjednutosti cvijećem, palmama i prekrasnim bojama s kojim sam blagoslovljena dok gledam kroz prozor kad se probudim u svojoj kući u Kaliju, u rodnoj Kolumbiji. Print Latinske Amerike i njezina jedinstveno svečana karakteristika nešto je što se može osjetiti u svakom dizajnu Johanne Ortiz, tako da sam oduševljena što će toliko žena na svijetu imati mali komad Kolumbije u svojim ormarima zahvaljujući Johanni Ortiz x H&M suradnji ", kaže Johanna Ortiz, dizajnerica i izvršna direktorica.


VIŠE O TEMAMAhaljineH&Mhaljine s printomduge haljinemidi haljineJohanna Ortiz
Povezano