Ženska obuća koju frajeri mrze: Prvo mjesto će vas iznenaditi!

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 04.10.2016.

132

Ilustracija | Foto: Giuseppe Zanotti

Ilustracija | Foto: Giuseppe Zanotti

Mogli smo pretpostaviti da nisu pretjerano ludi za uggsicama, crocsicama i balerinkama, ali ni u najluđim snovima ne bismo pogodili što im je na prvom mjestu omražene ženske obuće

Okej, znali smo da je muškarcima bitno što nosite (ne zbog estetike nego zbog erotike), znali smo i da nisu zaljubljeni u uggsice i crocsice (a tko jeste?!), ali ostali smo zbilja šokirani kad smo doznali da im su im na prvom mjestu ženske obuće koju najmanje vole (ili najviše mrze) - pazite sada ovo - wedge sandale!

Istraživanje koje je proveo CouponCodes4u otkrilo je da 79% muškaraca itekako obraća pažnju na obuću koju nosite, a više od polovice onih koji su sudjelovali u anketi smatra da njihova partnerica ima loš ukus za cipele.

Wedge sandale su im najmrže | Foto: Net-a-porter

Wedge sandale su im najmrže | Foto: Net-a-porter

Naravno, najveće iznenađenje je da njih čak 71 posto najmanje voli wedge sandale, za koje nismo mogli ni pretpostaviti da izazivaju tako lošu reakciju kod osoba suprotnog spola. I nije nam jasno što na njima ne štima!

Na drugom su mjestu uggsice (67%), slijede ih crocsice (63%), platforme su na četvrtoj poziciji (58%), a slijede ih japanke (55%), mokasinke (49%) te Mary Jane cipele (42%) i balerinke (37%).


VIŠE O TEMAMAženska obućašto muškarci voleuggsicecrocsicebalerinkeMary Jane cipelewedge sandalemokasinkecipele
Povezano