Trodnevni modni spektakl: Cro A Porter od 15. do 17. listopada

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.10.2015.

35

Kampanja za nadolazeći Cro A Porter

Kampanja za nadolazeći Cro A Porter

Pred vratima je novo izdanje modnog projekta Schwarzkopf Cro A Portera, koji okuplja najeminentniju listu domaćih dizajnera u svojim redovima

Tri dana, od 15. do 17. listopada, bit će rezervirana za najbolje od hrvatske mode. I ove sezone Schwarzkopf Cro A Porter posjetitelje i medije vodi na uzbudljivu novu lokaciju, te najavljuje svježinu kompletnog modnog doživljaja.

"Pred nama je 26. sezona koju s veseljem najavljujemo. Ovaj puta smo na novoj/staroj atraktivnoj lokaciji HAUBA@LAUBA, tik uz Kuću za ljude i umjetnost Lauba. Kao i svaki puta do sad, pripremamo potpuno drugačiju produkciju i puno noviteta. Prostor je jako zanimljiv, a novost je da će se po prvi puta Schwarzkopf Cro A Porter održati u sklopu urbanog festivala koji se od 07. do 17. listopada održava u Haubi. Predstavit ćemo i neka nova dizajnerska imena, na kojima svake sezone inzistiramo jer oni donose osvježenje u samom projektu", objasnio je Viktor Drago, idejni začetnik, umjetnički direktor i producent Schwarzkopf Cro A Portera.

Kao najava cijelog projekta snimljena je i popratna kampanja, a zvijezde ovosezonske kampanje su predivna Josipa Kusić i mlada Nikolina. Josipa je, pored Branke Bebić i Vanje Rupene, jedina hrvatska misica koja je ostvarila zavidnu inozemnu karijeru, a zahvaljujući svojoj klasičnoj ljepoti, još uvijek aktivno sudjeluje na svim relevantnim modnim tržištima. Mlada Nikolina strogo je čuvana tajna domaće mode, djevojka za koju se otimaju svjetski modni agenti. Iako je tek napunila 15 godina, Nikolina se do sada našla u ulozi modela na kampanjama modnih dizajnera Juraja Zigmana te modnog dvojca Vuletić-Hortig.

Kampanju je snimio mladi i talentirani Srečko Rundić. Make-up potpisuje Petra Sever, a kosu Matej Tonković za salon Glamour. Kampanja je snimljena pod kreativnim vodstvom Viktora Drage, a modeli nose odjeću modnih kuća Nebo i Lokomotiva.


VIŠE O TEMAMASchwarzkopf Cro A PorterCroAPorterViktor DragoSrečko RundićJosipa Kusić
Povezano