Viktorija Rađa očarala u haljinama Matije Vuice!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.06.2018.

104

Dvadeset godina nakon što je ostavila pjevačku i manekensku karijeru, Viktorija Rađa, u kampanji Matije Vuice, izgleda jednostavno senzacionalno!

Poznata hrvatska modna dizajnerica Matija Vuica ne prestaje osvajati svojim raskošnim kreacijama pa tako ovih dana marljivo radi na završnim pripremama za najnoviju kolekciju. Kolekciju krasi prepoznatljiv autorski rukopis te beskompromisnost u kvaliteti izrade i korištenih materijala, čime se vrijednost kolekcije namijenjene naj izbirljivijim klijentima, može slobodno mjeriti s velikim internacionalnim modnim imenima, na čiju je listu Matija Vuica uvrštena, redovitim pojavljivanjem njenih kreacija na brojnim događanjima.

Bajke, inspiracija nove kolekcije Matije Vuice, kao svoju prvu junakinju  predstavljaju Viktoriju Rađu. Jednostavna, vesela i vedra duha, Viktorija je, iako kratko na javnoj sceni, ostavila snažan dojam. Jedna je od onih djevojaka, danas žena, koje imaju taj faktor X. Ako je ikada postojala era domaćih supermodela, onda je Viktorija zasigurno jedna od njih.Fotografije nastale ususret velikom modnom projektu "Kingdom For The King", modnoj reviji dizajnerice Matije Vuice, utjelovile su upravo te kvalitete, kako Viktorije, kao bezvremenske ljepotice, tako i luksuznih haljina  iz nove kolekcije, snimljenih na lokaciji događanja, predivnom dvorcu Trakošćan.

Modna revija u Trakošćanu

Jedinstvena modna revija održat će se u subotu 16. lipnja u dvorcu Trakošćan,  povijesnom spomeniku nulte kategorije i jednom od najljepših Europskih dvoraca,  koji svojom ekskluzivnom lokacijom  i sigurnosnim uvjetima zadovoljava visoke standarde produkcije.

I ovoga puta za Matiju Vuicu, kreativno vodstvo i produkciju potpisuje Viktor Drago u suradnji sa strateškim partnerima, zaduženim za predstavljanje branda Matija na stranim tržištima, na prvoj internacionalnoj modnoj  produkciji u Hrvatskoj.

VIŠE O TEMAMAViktorija RađahaljineMatija VuicaViktor DragoTrakošćan
Povezano