Šišanje kose kod kuće na kratko i ravno

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 16.04.2020.

0

Foto: Screenshot, YouTube

Foto: Screenshot, YouTube

Izabrali smo dužinu kose koja se još uvijek može popraviti ukoliko nešto zeznete, ali ipak bi sve trebalo ići glatko... Škicnite video!

Pripadnicama ljepšeg spola u ovim vremenima zasigurno nedostaju mnogi beauty rituali, ali posjet svom omiljenom frizerskom salonu definitivno je na vrhu popisa mjesta koje trenutno najviše želimo posjetiti. Imamo rješenje za ovaj gorući problem! I kod kuće se možemo same ošišati ako slijedimo upute iz tutoriala beauty vlogerice.

Već neko vrijeme sanjamo odlazak u frizerski salon, a kosa nam kod kuće vapi za nekim dobrim tretmanom; hranjenjem i šišanjem. Iako ostajemo doma, ne znači da ne možemo zablistati u kućnoj radinosti i napokon same ošišati kosu, pogotovo ako je duga i u lošem stanju.

Sharee Anonuevo je beauty vlogerica koja na svom kanalu dijeli korisne savjete vezane uz ljepotu, modu i DIY projekte, a njezin video tutorial o tome kako kod kuće same možemo skratiti dugu kosu na kratko i ravno pregledan je preko tri milijuna puta.

Foto: Screenshot, YouTube

Foto: Screenshot, YouTube

Ako su vaši vrhovi ispucani, a kosa suha, možda je šišanje jedino pravo rješenje. Izabrali smo dužinu kose koja se još uvijek može popraviti ukoliko nešto zeznete, ali sve bi trebalo ići glatko ako kod kuće imate gumice za kosu i škare. I puno strpljenja, naravno. Kosa se dijeli u male sekcije i šiša postepeno sve dok nismo zadovoljni rezultatom. Zvuči obečavajuće, zar ne?U nastavku vam donosimo vam tutorial i držimo fige da sve dobro prođe. I, naravno, mali disclaimer na kraju teksta: ne odgovaramo za posljedice. Ako baš niste vješte sa škarama, možda je bolje malo se strpiti do otvaranja frizesrkih salona.


VIŠE O TEMAMAšišanje koseravna kosakako se ošišati
Povezano