Kako sami možete ošišati kosu na dugi bob

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 24.03.2020.

0

Ilustracija. Foto: YouTube

Ilustracija. Foto: YouTube

Trenutno je većina nas u izolaciji u našim domovima i vrijeme nastojimo prekratiti na milijun načina. Pripadnicama ljepšeg spola zasigurno nedostaje odlazak frizerskom salonu.

Svima nam je jasno da ovo neće trajati zauvijek, i da se svi zajedno moramo boriti da kriza prođe što prije, ali i sa što manje negativnih posljedica. Ipak, ukoliko vam je došla ozbiljna želja i potreba za skraćivanjem kose, donosimo vam prijedlog kako dugu kosu skratiti na dugi bob.

To je, vjerujemo, dužina koja se još uvijek može spasiti ako nešto napravimo krivo, pa smo odlučili s vama podijeliti vodič kroz to kako kosu skratiti baš na ovu dužinu. Upozoravamo vas da ne odgovaramo za posljedice pretjerane zaigranosti sa škarama u kućnoj radinosti. I, hej, barem ne dolazimo u napast da odrežemo šiške! 

Donosimo vam ideje dobro upućene beauty influenserice koja zna što radi. Vlogerica Lyn, s Youtube kanala LynSire, napravila je kratki tutorial kako jednostavno uz pomoć gumica za kosu skratiti dugu kosu na dugi bob. Njezin tutorial ima više od četiri milijuna pregleda. Njoj je pomogla i pegla za kosu kako bi u cijelom ovom procesu bila što preciznija; slobodno i vi sami uradite isto.

U nastavku je tutorial koji će vam pomoći da zablistate u kućnoj varijanti te da se barem malo osjećate bolje u ovim tmurnim danima:
VIŠE O TEMAMAbob frizuradugi bobbeauty tutorialšišanje kosekako sama ošišati kosuLynSire
Povezano