Trilerom 'Noć prije' Wendy Walker vas vodi na mračna mjesta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.04.2020.

0

Noć prije

Noć prije

Autorica Wendy Walker u svom bestseleru Noć prije vodi vas na mračna mjesta na koja se malo koji triler usuđuje otići...

U danima izolacije od većine uobičajenih društvenih kontakata, druženje s knjigom postaje poželjnije nego ikad prije. Možda ne možemo fizički putovati u druge zemlje ali zato možemo dopustiti mašti da nas pomoću pisane riječi odnese razne čarobne (ili nekad manje čarobne) svjetove. Naklade Znanje i Vorto Palabra nude puno toga, a jedna od naših preporuka je 'Noć prije'.
Autorica Wendy Walker u svom bestseleru Noć prije vodi vas na mračna mjesta na koja se malo koji triler usuđuje otići... Dvije sestre otkrit će dugo zakopane tajne kad se spoj dogovoren putem interneta otme kontroli. Laura Lochner nikada nije imala sreće u ljubavi. Prebrzo se i prejako veže za nekog, uvijek padajući na pogrešne muškarce. Očajna nakon posljednjeg ljubavnog brodoloma, napušta posao na Wall Streetu i stan u New Yorku te odlazi k sestri u predgrađe Connecticuta gdje su obje odrasle. Iako ju još uvijek proganja tragedija koja joj je obilježila život, Laura je odlučna dati još jednu šansu svom ljubavnom životu nakon što putem internetske stranice upozna savršenog muškarca.
Laurin povratak, pod tajanstvenim okolnostima, baca dugačku sjenu na miran obiteljski život njezine sestre, sjenu koja će se nemjerljivo produbiti kad Laura napusti kuću kako bi otišla na spoj s muškarcem kojeg nikada nije srela uživo...

VIŠE O TEMAMAknjiževnostNakladnička kuća ZnanjeWendy Walker
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se